Szerintetek mennyire hitelesek a gyk-s válaszadók?
Én azt veszem észre, hogy 80%-ban csak a kötözködés, trollkodás megy itt a gyakorikérdéseken.
Már úgy vagyok vele, hogy inkább fel se jövök, mert nincs semmi értelme.
Ti hogy látjáktok a helyzetet?
Nagyon sok az a válaszoló, amelyik direkt bántani akarja a kérdezőt, kötekszik.
Aki nem, azok is tökéletesnek adják elő magukat. Ezt már évek óta figyelem, bőven a COVID előtt is!!!
Nemcsak arra gondolok, hogy itt mindenki jól keres, minden problémáját elsőre megoldja vagy elhessegeti, sohasem bánkódik, egészségesen él stb. Hanem arra is, hogy egész egyszerűen arról szólnak a válaszok, hogy az illető erkölcscsősz, hipererős, mindent megoldó szuperember.
Szerintem egyáltalán nem hiteles ez az oldal.
Tényleg sok a troll, főleg az utóbbi időben, de szerencsére azért még így is akadnak rendes tagok, akik felhúzzák a színvonalat. Akik pedig az előbbi kategóriába tartoznak.. több bicskanyitogató kérdést és választ termelnek, direkt leállnak kötözködni a másikkal, ami amúgy az én kedvem is el tudja néha venni az oldaltól.
A válaszok hasznosságát/hitelességét viszont az itteni pontozás szinte abszolút nem tükrözi, ez pedig -őszintén szólva- néha tud zavarni. Páran (tisztelet a kivételnek) aszerint nyomnak zöldre, pirosra, hogy mennyire értenek egyet az adott válasszal, vagy épp, hogy "tetszik" nekik, mint mondjuk FB-n.
Vagy én siklottam el felette régebben, vagy most új sport ütötte fel fejét a lepontozás formájában.
Akkor nemjól veszed észre!
Ez egy nagyon jó oldal!🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!