Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek mennyire hitelesek...

Szerintetek mennyire hitelesek a gyk-s válaszadók?

Figyelt kérdés

Én azt veszem észre, hogy 80%-ban csak a kötözködés, trollkodás megy itt a gyakorikérdéseken.

Már úgy vagyok vele, hogy inkább fel se jövök, mert nincs semmi értelme.

Ti hogy látjáktok a helyzetet?

2022. márc. 20. 07:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem azért vannak normális emberek az oldalon, de tény, hogy sokan csak trollkodnak. De az tény, hogy elveszi az ember kedvét a sok kötözködés, trollkodás látványa, de attól még vannak normális válaszadók, akik tényleg segíteni próbálnak.
2022. márc. 20. 08:01
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos sok a troll kérdés is. Meg a bicskanyitogatós.. Plusz hiába 16 év a regisztrációs kórhatár naponta láttok olyan kérdezőt, válaszadót aki nincs meg 16.
2022. márc. 20. 08:01
 3/14 anonim ***** válasza:
83%
#1-es vagyok. Nem akartam kétszer írni azt, hogy "de az tény", és most ez így nagyon szúrja a szememet, de most akkor csak ignoráljuk ezt. :D
2022. márc. 20. 08:02
 4/14 anonim ***** válasza:
5%
Én azt látom, hogy ezt minden nap 8-szor megkérdezi valaki, és most te éppen ugyanúgy csak hozzáadtál a szar tartalomhoz, mint az összes többi.
2022. márc. 20. 08:23
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Vannak azért normális válaszolók is, de a legtöbben tényleg csak trollkodni járnak ide. Plusz van egy réteg, akik konkrétan olyanok, mintha szellemileg fogyatékosak lennének. Pl. tegnap egy ukrán-orosz háborúval kapcsolatos kérdésnél az volt az első válasz, hogy 'Akkor is a Fidesz fog nyerni'. Na, az ilyen tartozik pl. a szellemi fogyatékos kategóriába nálam. Viszont a kérdés kategóriája is lényeges, mert vannak olyanok, ahol tényleg sok a segítőkész ember, és vannak olyanok is, ahol szinte senkinek sem célja a normális válaszadás.
2022. márc. 20. 08:28
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább számomra az a bosszantó, hogy a szabályokkal ellentétben itt nem a hozzászólás hasznosságát pontozzák, hanem azt, hogy tetszik-e egy válasz vagy sem. Előfordult, hogy törvényi hivatkozást írtam a válaszomban, mégis 0%-ra lett lepontozva, mert az éppen nem tetszett a többi válaszolónak. Így hiába adsz korrekt, helyénvaló választ, a kérdezőt nagyon meg lehet téveszteni a százalékkal.
2022. márc. 20. 09:09
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
80% túlzás. Nagyjából értelmes kérdésekre többnyire valamennyire használható válaszok jönnek. Hülyeségre persze hülyeség. Nekem inkább az fáj, hogy komplexebb kérdéseket nem lehet megvitatni, érveket ütköztetni. Ezért nem is teszek fel komolyabb kérdéseket, mert onnantól, ha reflektálsz egy válaszra, leírod, hogy miért nem érzed jónak a válaszban javasoltakat (a te helyzetedben miért nem ezt találod a megfelelő válasznak, akkor azonnal parttalan vita lesz belőle)
2022. márc. 20. 09:22
 8/14 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem viszont a kb. 70% normális válaszokat ad. A trollkérdések rosszabbak.
2022. márc. 20. 09:38
 9/14 anonim ***** válasza:
65%

Semennyire sem hitelesek..

Az enyém sem az..... 🤨🤔

2022. márc. 20. 09:58
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon meg kell szűrni...
2022. márc. 20. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!