Honnan veszik a bátorságot az emberek a lopáshoz?
Figyelt kérdés
Azért mert valaki elfelejt valamit, nem kell rögtön elvinni. Oké, feledékeny, mondjuk lehet bele tenni szemetet vagy megfirkálni, hogy legközelebb ne felejtse el. Na de az mennyire hányingerkeltő hozzáállás, hogy fogja és elviszi?2022. márc. 19. 17:08
11/16 A kérdező kommentje:
#7 : Az lehetetlen dolog, hogy valamit nem visz haza csak úgy okosba, hanem otthagyja ahol van?
2022. márc. 19. 18:17
12/16 anonim válasza:
Én anno sokat loptam.
Okok
Kábítószer kellett a báttyának
Kajára is kellett nekem meg a kutyámnak
Jó kis időszak.volt, azóta már jó életét élek tisztán, munka mellett
13/16 anonim válasza:
11-es: ha EGY VALAKI ott hagyja, a következö magával viszi!
14/16 anonim válasza:
#10:
Jó, és ez szerinted a mai világban hány embert érdekel a világon? Majd én megsúgom: sajnos nagyon keveset.
15/16 anonim válasza:
Dehogynem lehet találni. Vagy ha nem lehet, akkor elhagyni sem lehet, viszont akkor semmi baj.
Szóval ha valaki elhagy, elveszít valamit, azt esetleg más találja meg. Néhány esetben még visszaadni sem nagyon lehet.
16/16 anonim válasza:
Csütörtöki akcióváltásnál a Tesco hipermarketből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!