Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Legyen bátorságom megkérdezni?

Legyen bátorságom megkérdezni?

Figyelt kérdés

Találkoztam egy új lánnyal a Subway-ban (a szendvicses cég), és bár 10 percet beszéltünk (már ha beszélgetésnek lehet nevezni, hogy mit rakjon a szendvicseimbe), azóta is csak rá gondolok. Jófej volt, mert csinált nekem plusz egyet amiért egyes alapanyagok már kifogytak (mondtam is neki, hogy "édes vagy"). Amikor oldalra fordult, akkor láttam, hogy piros az arca - bár ez lehet a maszktól is.

Nem mertem megkérdezni, hogy lenne-e kedve műszak után "cigizni" velem. Szerintetek merjem elhívni? Alapjáraton gyakran járok oda, úgyhogy lehet kínos lenne a későbbiekben, ha visszautasítana.

2021. ápr. 15. 22:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%
Hát én elszalasztottam pár ilyen lehetőséget, még évtizedek múltán is fáj a szívem miatta. Szerintem akárkinek nem csinált volna még egy szendvicset. Próbáld meg.
2021. ápr. 15. 23:08
 2/14 anonim ***** válasza:
94%
Legyen bátorságod, de ne elgyel mar ilyen paraszt, hogy cigizni hivod, ink kávezast mondjal!!!!
2021. ápr. 15. 23:13
 3/14 anonim ***** válasza:
97%
Vagy egyszerűen hogy van-e kedve műszak után beszélgetni egy kicsit. Szerintem próbáld meg. Csak akkor veszítesz ha meg sem próbálod. Ha megpróbálod, már adsz egy esélyt a dolognak.
2021. ápr. 15. 23:21
 4/14 anonim ***** válasza:
91%
Most az első válasz miben más, mint többi, hogy le kellett pontozni? 🙄
2021. ápr. 15. 23:24
 5/14 A kérdező kommentje:
Kettes: nem sima cigire gondoltam :) azért erre hívnám, mert akkor mindketten (legfőképpen én) ellazulunk
2021. ápr. 15. 23:52
 6/14 anonim ***** válasza:
94%
Ő is tudna róla, hogy ledrogozod?
2021. ápr. 16. 02:12
 7/14 A kérdező kommentje:
Persze. Errefelé mindenki levágja milyen cigire gondolsz
2021. ápr. 16. 03:06
 8/14 anonim ***** válasza:
Miert cigizni szeretnél vele?
2021. ápr. 16. 04:42
 9/14 anonim ***** válasza:
96%
szerintem olyan cigire első korben senki nem mondana igent egy idegennek, ki tudja hogy mit csavarsz bele, legalább egy sima cigit szivjatok el hogy rá tudj kerdezni, pihatolozni hogy amúgy él a dologgal, meg hogy amugy szimpi vagy e neki. nem kéne elijeszteni első korben azzal hogy lazulgasson egy kbmvazi idegennel, mindegy hogy mennyire volt cuki vagy te mennyit jársz oda
2021. ápr. 16. 04:47
 10/14 anonim ***** válasza:
97%
Én nem fogadnék el idegentől ilyesmit, valóban nem tudni mit kevert még bele. Amúgy meg az 5-10 perc. És utána? Vagy magadnak szeretnél egy menekülőutat hogy ilyen rövid "randira" hívod? Hívd inkább kávézni vagy sétálni, akkor legalább fél órát tudtok beszélni. Ha nem tetszik mégse akkor még megköszönöd a találkozást és ennyi.
2021. ápr. 16. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!