Gáz megkérdezni valakitől ezt Messengeren?
Figyelt kérdés
Szinte már esszéket írok egy személynek akit elméletileg érdeklem és ő is egy kicsit engem ő viszont mindig egy mondatban válaszol kb és így nagyon nehéz fenntartani a kommunikációs. Kettőnk közül én vagyok a beszédes.
Ma megkérdeztem tőle h mit vacsorázott csak h legyen vmilyen téma mire rávágta: ezt ennyire fontos infó lenne neked?
2021. febr. 25. 20:29
1/14 anonim válasza:
Nem ciki.
De szerintem ne erőltesd.
Írd neki vissza,hogy " ne haragudj, hogy megkérdeztem csak próbáltam érdeklődni és beszélgetni. Úgy vettem észre nem kölcsönös az érdeklődés. Minden jót neked szia"
3/14 anonim válasza:
Tudatni kéne vele, hogy zavar, hogy ennyire nem kölcsönös ez a beszélgetés, és hogy rossz neked, hogy mindig te húzod ki belőle a dolgokat.
4/14 anonim válasza:
#1 hozzászólóval értek egyet, ha erre nem lép valamit, akkor nincs semmi értelme tovább folytatni.
5/14 A kérdező kommentje:
De még ő jelölt be és írt rám Facebookon meg minden nap rám ír... De akkor nem vágom h minek xd
2021. febr. 25. 20:43
6/14 anonim válasza:
Ha félsz megkérdezni tőle, én megkérdezem és megírom a válaszát.
7/14 anonim válasza:
Szard le ha ő is... Hadd koppanjon.
8/14 anonim válasza:
Kezdj el te is egyszavas válaszokkal válaszolni és várd hogy mi lesz a reakció 🤷♂️
9/14 anonim válasza:
Miert akarsz valakivel ismerkedni akkivel ennyire nem megy a kommunikacio?
10/14 anonim válasza:
Egy beszélgetést egy ember nem tud fenntartani, mindkét fél kell tegyen azért, hogy fennmaradjon. Úgy látszik, ő nem tesz ezért. Még bunkó is mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!