Ha megkérdezném a téged legjobban utáló embert, mi a véleménye rólad, mit mondana?
Hogy egy flegma szar vagyok. Egy nyomorútt.
Onnét tudom,hogy ilyeneket beszéltek rólam mert hát hallottam is meg mondták mások is. 😅
De természetesen megdolgoztak azért, hogy úgy viselkedtem velük ahogy.
Engem szerintem nem gyűlöl senki.
Ha mégis valaki rosszat mondana rám, az az exem lenne. De hogy mit? Fogalmam sincs, próbálna engem hibáztatni, amiért ő rossz ember lett.
Talán a legbántóbb dolog, amivel tudna illetni, hogy "hisztis" vagyok.
De ebből is csak az látszik, hogy nem volt képes megbeszélni és foglalkozni a problémákkal, egyszerűbb mindent hisztinek titulálni.
Ja, vagy esetleg azért mondjuk utálhat, mert tájékoztattam a kiszemelt álzodatát, akivel a hátam mögött ismerkedett, hogy az ember sikeresen hazaért hozzám a randiról..
Így 2 szék közé esett, de nem hiszem, hogy emiatt engem kellene utálnia. :)
K.urva,nagyképű,több f@szt fogtam,mint kilincset,mással is vagyok,nem csak a baratommal.
Szent sose voltam,komoly kapcsolatban hűséges vagyok,beképzelt sem,csak nem targyalok mindenkivel,szeretem a szép ruhákat,amit más drágáll.
De ebben az a legjobb,hogy mindig az szól meg,aki cseppet se jobb nálam,vagy megdugna,de nekem nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!