Segitetek, kerlek? Sosem voltam meg ilyen szituban es senkit nem tudok megkerdezni. Hogyan jarok a legjobban?
Sajnos nincsen magyar billentyuzetem, ezert elnezest. Elore szolok, hogy nem vagyok buta, google a baratom, stb, de nekem konkret otlet kellene.
Adatok: a szamitasba vett 180 napban, szules (es szulesi szabadsag) elott a bruttom 650.
Van mar 2 iskolas koru gyermekem, most 14 hetes terhes vagyok.
A ferjem bruttoja 350.
A csaladi adokedvezmenyt en kapom a 2 gyerekem utan, most igenyeltem a magzat utan is. (a ferjem nem az apjuk, de a 3. babanak igen. Az exferjem nem vesz igenybe semmit a 2 gyerek utan.)
Kerdeses dolgok:
CSED-et januartol szeretnek igenybe venni, ha jol tudom, ez fel evig jar. Mennyi lesz az osszege a csaladi adokedvezmennyel es a csaladi potlekkal egyutt?
Egyaltalan igenyelhetem en mindharom gyermek utan majd az adokedvezmenyt?
Vagy a ferjem igenyelje?
A nem sajat gyermeke utan is igenyelheti?
A GYED mennyi lesz, ha en megyek gyedre, csaladi potlekkal es adokedvezmennyel egyutt?
Mennyi lesz, ha a ferjem megy GYEDRE?
Mikor, es hanyszor lehet "cserelni" gyedet?(en fogok otthon maradni az elejen, de lehet, hogy 1 ev utan atvenne a ferjem a gyedet es en visszamennek dolgozni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!