Két babát szeretnénk, ebből egyet szültem tavaly. Mikor járnánk a legjobban: csok igénybevétele 2 gyerek után vagy az új babaváró hitel egy baba után? A kettő együtt is igénybevehető?
Nem vagyok teljesen jól informált, pici Baba mellett nehéz ezzel foglalkozni, ráadásul sok helyen téves információ van.
Köszönöm a válaszokat előre is!
Előbb a Csok + hitel, előre felvenni a 2 babára! Majd utánna míg meg nem születik a baba, a Babaváro!
A teljes babaváró nem lehet lakás önereje, és babaváró után fél évig nem adnak lakáshitelt, viszont Csok után adnak babavárót!
Hát én a helyedben nem venném fel.
Nyilván nem fog úgy járni mint a deviza mivel ez alapból forint alapú, de lesz ezzel is probléma ha kipukkan a lufi.
Uramisten. Tényleg vannak akik ezekhez igazítják a gyerekvállalást??? WTF?
Akkor jártok a legjobban, ha annyi gyereket vállaltok és akkor, amikor hitelek nélkül is fel tudjátok őket nevelni...
Darab...darab. Az egyik 'darab' már meg van - pipa... a második 'darab' meg jókor kell érkezzen a pénzért.
Már a megfogalmazás is nagyon gáz. 'Ebből egyet szültem tavaly'. Nem tárgyakról beszélünk vagy eszközökről a pénzszerzéshez. Vagy mégis??? Nem inkább azt kéne mérlegelni hogy hogy fogsz bírni két picivel otthon? Vagy hogy a jelenlegi anyagiakkal megengedhetitek-e az újabb picúrt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!