Egy fideszes szavazó lojalitását úgy lehet a legjobban mérni, ha megkérdezzük mit gondol Mészáros Lőrinc vagyonosodásáról?
Hülyeség. Én a fideszre szavaztam, de magasról teszek a Mészárosra, mega többiekre, nevüket sem tudom. Nem is követem a politikát napi szinten.
Mindig arra szavazok, akinek a programja nekem a legjobb.
A baloldalnak még mindig nem tűnt fel, hogy 1990-ben a kapitalizmus útjára lépett az ország.
Sok döccenő és kanyar meg zsákutca után kezd kialakulni a magyar tőkésosztály, és ezt ők tragédiának élik meg.
A külföldi multi nem bökte a csőrüket, mert messze volt és főleg nem magyar...
De micsoda dolog az, hogy magyarok sikeresek és gazdagodnak !!!
Ezt soha nem tudják megemészteni...
Számukra Mészáros Lőrinc maga a patás ördög.
A polgári társadalomnak meg egy sikertörténet...
Igen, térjünk ki arra is, hogy csak a Fidesz haverok...
Hát ki más?
A baloldal ugye ideológiailag alkalmatlan kapitalistának...
A liberális meg csak a globalizmusban hisz, tehát magyar pénzt nem szabad adni a kezébe.
Hmm... A Jobbik körül is szépen alakul a tőkés támogató réteg... Elég ha csak Simicskát említjük...
De azért vannak bőven a jobbik holdudvarában is sikeres emberek...
#4: "Mindig arra szavazok, akinek a programja nekem a legjobb."
Kezdjük úgy 2014-ben a Fidesz programja ennyi volt: "Folytatjuk"
Arról nem beszélve 2010-es programból se lett semmi akkor az "elszámoltatunk" szlogen volt menő, semmi nem lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!