Miért esik nehezemre megkerdezni bárkitől is hogy miujsag, hogy vagy?
Őszintén nagyon nem is érdekel. Amúgy szeretek beszélgetni ha megjon hozzá a kedvem. A mindig vidám, határozott emberektől meg inkább menekülök. Introvertalt vagy antiszociális lennék?
Mi a baj velem?
Nincs ezzel semmi baj én is leszarom a legtöbb embert hogyan van.
A közeli családtagjaimnak ne legyen bajuk, aztán felőlem a többi ember fel is fordulhat.
Nem kell jópofizni mindenkinek...nem kötelező.
Sajnos közeli csaladtagoktol se igazán szoktam megkerdezni. Nehezemre esik.
De amúgy meg szeretek segíteni nekik, ha nehézség van.
Az emberek 99%-a ilyen kérdésre azonnal panaszkodni kezd, és a nyakadba zúdítja a mindenféle magánügyeit, ami nem is érdekel, meg nem is tartozik rád.
Én nemhogy nem kérdezek ilyeneket, egyébként is kerülöm egy beszélgetésnél, hogy bármi olyat is mondjak, ami asszociációk révén beindíthatja a panasz-cunamit.
Nem vagyok én mártír, hogy ilyenekkel kínozzam magam.
Szerintem ez egy tök jó tulajdonság: ez a kérdés általában egy small talk-os h*eség, ami van, akit inkább frusztrálna, ha ilyet kérdeznél tőle - pl.: tőlem.
Egy általános beszélgetést lehet kezdeni tök általános, mondjuk munkára való rákérdezéssel is, abból is le lehet szűrni, hogy ki-hogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!