Hogy lehetne megoldani hogy teljesen elvonulhassak a világ elől, hova kellene költözni és ki lehet ezt tényleg bírni belebetegedés nélkül?
Úgy néz ki hogyha nagyon szerényen elek majd, akkor lesz elég pénzem hogy teljesen egyedül éljek es ne kelljen többe dolgozni mennem. 35 éves korom után ezt tervezem.
Nagyon sok mentális problémám van, az apám egy szexista beteg ember es az a sorsom hogy csak ilyen férfiakkal talalkozzak, szóval soha többe nem szeretnek emberek között lenni.
Voltak olyan terveim hogy hegyekbe megyek egy kunyhofelesegbe, viszont nem nomád életet szeretnek, mert azt nem bírnám. Az is opció hogy simán csak veszek egy kis lakást, egy kieső helyen es minden nap csak rendelem a kaját, így boltba sem kellene mennem.
Sajnos az is probléma hogy a mai napig felek a sötétben, szoronganek hogy betörnek, kirabolnak, melyik ország/város lenne a legbiztosabb hogy egy nő egyedül éljen?
Meg kolostorba vonulásra is gondoltam, de sztem ok is túl nomád életet élnek, amit nem birnek.
Bar 2 eve be vagyok zárva a szobámba mert annyira súlyos lett a depresszió es a szorongás(de a saját penzembol elek, van tartalékom) így is tartok tőle hogy meg hosszabb távon mégsem bírnám a magányt. Megvalósítható tervnek tűnik?
Furcsa amit a férfiakról írsz. Tény, hogy nagyon sok a bunkó köztük, de azért normálisak is akadnak szép számmal.
Teljesen kivonulni a társadalomból nem könnyű dolog. A magány se tesz jót a léleknek hosszú távon. Én pl otthon ápolom anyukámat és sokszor iszonyatosan hiányzik más emberek társasága is annak ellenére, hogy akivel csak lehet beszélgetek, ha el kell mennem valahova.
Magadnak kellene rendbe tenned az érzéseidet, szerintem nem olyan borzasztó ez a világ, mint amilyennek leírod. Én nagyon sok rendes, segítőkész embert ismerek.
Azért nem minden férfi ilyen és ez tény. Furi picit, hogy csak az egyik nemtől undorodsz miközben mindkettő undorító. Rá kell jönni, hogy nem a férfiakkal van a baj hanem magával az emverekkel. Az emberiség 90% a nem normális. 25 éves férfiként tudom jól milyenek azok a férfiak akikre gondolsz és hidd el őket mindenki utálja valamilyen szinten. Azonban vannak nők akik pedig még szeretik is ha nézik őket. Na jó ebbe nem megyek bele jobban. 😁
Én is sokat gondolkodtam, hogy sokkal egyszerűbb lenne összegyűjteni mondjuk 15 millió forintott és utána világgá menni. Simán eléldegélnék az erdőbe és csak minimálisan költenék. Amúgy a tanya is jó választás lehet. Óriási földterület vesz körül, sehol egy ember. Ha félsz, hogy valaki betör hozzád veszel egy két nagy kutyát aki őrzi a házat. Illetve mozgásérzékelő stb. Lehet egy kis modern házikó a tanyán ha tudsz rá költeni.
11#
Férfiként írom,hogy sajnos elég sok hibbant nő van,akik a viselkedésükkel táplálják a férfiakban ezt az eszmét.Aztán meg az a kevesebb normális nő is szív miattuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!