Csináltak nekem szerelmi kötést, mivel kértem egy boszit az internetről. Ment a kettőnk képe, születési adatok, komplett csomag. Fizettem is nem keveset, majdnem egy hónapja, de vicces dolog áll fenn. 🙈👀 Véleményekre lennék kíváncsi???
Nagyon erősen szerelmes voltam az alanyba, mindig rá gondoltam. Most, hogy telik az idő, minden kezd belőlem "kihalni". Nincsenek érzelmeim az illető iránt, és még a gondolatától is menekülök. Megspékeltem egy kis manifesztálással (meditáció, 5x55) is, hogy biztosan összejöjjünk, házasság stb. Rosszul voltam többször is, főleg hányinger, alvatlanság.
Ebből azt a konzekvenciát vontam le:
- a mágia kamu, a pénzemre hajtott a nőci
- a bevonzás ugyan úgy, itt szerencsére nem fizettem
- van egy nagyobb hatalom = élő Isten, aki befed, és megóv, oltalmaz engem. >> Ebben az esetben nem lehet megérinteni.
Ezt lehet úgy venni, mint egy bizonyság a Mindenható létezéséről, és munkájáról. ✝
Kérdésed (eléggé zagyva) magyarázatából az vonom le, hogy csak kitalált történetről kérdezel.
Ellenmondasz önmagadnak, ezért hihetetlen amiket állítasz.
Röviden és velősen: troll kérdést tettél fel, azt sem olyan jól, hogy hihető legyen.
Először is, aki tényleg gyakorlott a mágiában az nem csinál szerelmi kötést.
Az internetet magukat hirdető "boszorkányok" mind kamuk.
Manifesztálni meg soha nem szabad másra.
Hidd el, ez volt a jobb eset hogy elfelejtetted őt mert ha egy ilyen mágia működne az csak rossz lenne mindkettőtöknek. Ezzel azt próbálnád bizonyítani hogy felette állsz és elveheted az akaratát. De nem szeretne, csak betegesen ragaszkodna hozzád és ebből komoly bajok is lehetnek. Arról ne is beszéljünk hogy aki ilyet csinál az valószínűleg vissza fog szállni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!