SEGÍTSETEK!? Előre leszögezném, hogy normális választ kérek köszönöm. Az a probléma, hogy most lettem 9. osztályos, és HÁNYINGEREM van az iskolától
Utálom a közösséget, utálok mindent,az iskolától rosszul vagyok,sőt minden embertől, legyen gyerek, felnőtt tinédzser tök m1, rosszul vagyok a sok embertől és a várostól is. Ha az iskolára
gondolok szorongásom van, gyomoridegem van, hányingerem van és belefájdul a fejem PEDIG csak RÁ GONDOLTAM! Nagyon nehezen viselem ezt. 5kor kelek és 5-re érek haza. Nem megy. Betegség ez nálam szerintem. Felsorolom hogy érthetőbb legyen
- Utálom az embereket...
- Utálom a várost.
- Utálom hogy hozzám szólnak
- Utálok hajnali 5kor felkelni
- Nincs magánéletem az iskola miatt, hazaérek dögfáradtan és akkor tanuljak? Hát sajnálom nálam ez nem megy lehet írni hogy gyerek vagy tanuljál ez a kötelességed...
- Mindig is féltem az emberektől
Egyszerűen belebetegszek hogy ha rá gondolok az iskolára, már többször is gondoltam rá hogy öngyilkos leszek és ez nem normális
Ilyen problémákkal muszáj nekem iskolába menni? Ez nem valami pszichés betegség? Komolyan addig kell szenvedjek míg tényleg meg ölöm magam? Anyukámmal beszéltem erről de nem tud mit tenni míg 15 éves vagyok, sajnos 16 évesig muszáj mennem, de NEM ÉRZEM JÓL MAGAM ÉRTSÉK MEG KÖNYÖRGÖM segítsetek már sírtam is miatta olyan reménytelennek érzem magam
"Ember-város-iskola fóbia vagymiez? :'("
Tinihiszti, butasággal keverve.
Második válaszoló, köszönöm a válaszodat
Utolsó: Neked is köszönöm és azt is hogy úgymond próbáltál belegondolni a helyzetembe.
A pszichológuson már gondolkodtam. Az lenne még a kérdésem, hogy semmiféle képp nem lehet elhagyni az iskolát 15évesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!