Számotokra a full optimista, vagy a full pesszimista ember az idegesítőbb, fárasztóbb?
Mi történik, ha a full optimista és a full pesszimista összeverekszik?? 🤔🤔
A pesszimista leüti az optimistát, mire az optimista felpattan, elkezd ugrálni, hogy jajj de jó, még sosem voltam kiütve, új tapasztalat, új ingerek, micsoda tapasztalás, az Univerzum a tenyerén hordoz.😁😇
A pesszimista meg dühöng, hogy miért nem ütött erősebbet. És különben is, az optimistának el kellett volna ájulnia, de legalább meghalnia, mégis hogy képzeli, hogy felpattan és ugrándozik, mint egy elmebeteg?? Mit képzel magáról?!!?! HOGY MERI?!!? 😠😠
A történet végén a full pesszimista annyit idegeskedik emiatt mérgében, hogy agyvérzést kap és elhalálozik, az optimista meg széles vigyorral és egy monoklival az arcán elkezd táncolni, örömtáncot lejteni. És mivel optimista, reménykedik, hogy a pesszimista Isten Országába bejut és hátha ragad majd rá valami optimizmus is ott.
Itt a vége, fuss el véle! 🙈🙉🙈
Eskü nem kötekedésből, de... :D
"Szerintem itt is az arany középút a legideálisabb"
Hol nem? :D
7: 120 éves vagyok, felső tagozatos óvodás. Kellemes Karácsonyt! 😊😊😊 És sok-sok locsolást! 🥚🥚
Üdv: A Mikulás 🤶
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!