Zavarónak tartod, ha így gondolkodik valaki? Te milyennek tartod magad: pesszimistának/optimistának/realistának?
30-an vagytok egy teremben. Nem beszélhettek egymáshoz. Mondanak egy mondatot legy pl: A madarak azt dalolják, hogy.....
Mindenkinek az a feladata, hogy leírja mit gondol mit dalolnak a madarak. A teszt végén megnézed a válaszokat. Mit látsz?
Mindenki azt írta ami a hangulatából következett. Szóval mindenki a hangulatának megfelelően értelmezett. Akinek rossz kedve volt ezt írta: csip..
akinek semleges: csipcsipcsip
akinek jó: újra itt a nyár
ennek 30 külön fokozata volt lehetséges a teszt alatt. Tehát 30 eltérő értelmezés egészítette ki a mondatot. Lehet aki ezt a mondatot írta egy pesszimista aki keveri a realizmussal a gondolkodásmódját de lényegtelen. Nem ő értelmezte.
2: Hát én. De lehet, hogy oda kellett volna írnom a mondat elejére, hogy "Nem, nem zavar, és nem vagyok egyik sem, mert..."
Ha az ember elég hosszú távon gondolkodik, rájön, hogy sem a jó, sem a rossz, sem a valóság, amilyennek ismerjük, nem tart örökké.
Rendben, sajnálom, hogy indoklást is mellékeltem. Akkor mégegyszer:
Nem tartom zavarónak. Egyiknek sem.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!