Miért jó optimistának lenni és barátkozni másokkal?
Azért mert rohadtul sokkal jobb jó érzésekben élni. Sokak sokkal több mindent láttak már. Mondom ezt úgy hogy azért nekem is vannak taapasztalataim mégsem várok különleges bánásmódot.
És mondd csak miért kéne felnézniük rád? Mert rombolod magad? Annak mi értelme? Én annak híve vagyok, hogy az igazán becsülendő dolog az valamilyen szellemi vagy fizikai produktum előállítása.
Tudod így egy olyan ember leszel, aki mellett képtelenség megmaradni. Mert most még könnyű, de kèsőbb saját lábon kell majd állnod.
Azt meg tudom érteni hogy a sok szar miatt már nem látod a jót az életben, velem is volt ilyen. Mély drpresszióban voltam, de nem vártam, hogy bárki is felnézzen rám, attól még hogy nehézségek értek, mert szt szeretném, hogy akkor tegyék ezt, amikor letettem valamit az asztalra.
Lehet utálni a világot, de kérlek ne gondold hogy bárkinél több vagy. Mindannyian ugyanannyira sebezhetőek vagyunk.
Én se vagyok optimista de cinizmussal és szarkazmussal jól elrejtem így mivel vicces vagyok nem zavarja az embereket, egyszer mondtam is "jó dolog pesszimistának lenni, vagy igazad van vagy kellemesen csalódsz"
Igazából nem gondolom magamkifejezetten pesszimistának, vannak derűlátó napjaim is csak megtanultam ha túlságosan beleélem magam valamibe általában pofára esés a vége.
Igen a világ szemét de azzal hogy besavanyodsz hagyod hogy legyőzzön, fel kell állni és az égbe kiáltani hog B-SSZÁTOK MEG ÉN AKKOR IS JÓL FOGOM ÉREZNI MAGAM
A videojáték egyébként jó szórakozás, Diablo 3-at és Left4Dead2-t imádtam játszani haverokkal, próbálj meg közösségben játszani, barátokat is szerzel, az ismerőseim minimum fele WoWból van.
A világ egy ronda hely de próbáld meg megtalálni a szépet benne, pl tarts kisállatot vagy önkénteskedj menhelyen, kezdj el fényképezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!