Mi lehet a bajom? Nem tudok barátkozni.
21 éves fiu vagyok,egyszerüen nem tudok új barátokat szerezni,nem tudok az emberekkel beszélgetni,félek ha beszélni kell.
A mostani barátaimmal se tudok igazán elbeszélgetni,szeretnék egy barátnőt is,de nagyon gátlásos vagyok és nem tudom miér van,lehet ezen segiteni valahogy.
Nincs önbizalmad
Nekem is nehezen megy néha a beszélgetés, én néha azt magyarázom be magamnak, hogy az adott illetőt ismerem már évek óta és jóba vagyunk, és így sokkal könnyebben tudok feloldódni ha beszélgetésre kerül a sor.
De mi okozhatja ezt nálad? Ezen gondolkozz el. Csúfoltak valaha is? Vagy valami ilyesmi?
Hogyan lehetne ezen segíteni? Hát nehéz, de az első lépést meg kell tenni, odamenni valaki olyanhoz aki szimpatikus és láthatóan ő is az a félénkebb tipus és vele beszélgetni. Meg fogod látni, hogy nincs mitől félni.. Aztán egyre bátrabb leszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!