Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet a bajom? Nem tudok...

Mi lehet a bajom? Nem tudok barátkozni.

Figyelt kérdés

21 éves fiu vagyok,egyszerüen nem tudok új barátokat szerezni,nem tudok az emberekkel beszélgetni,félek ha beszélni kell.

A mostani barátaimmal se tudok igazán elbeszélgetni,szeretnék egy barátnőt is,de nagyon gátlásos vagyok és nem tudom miér van,lehet ezen segiteni valahogy.

2016. febr. 5. 22:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Nincs önbizalmad

Nekem is nehezen megy néha a beszélgetés, én néha azt magyarázom be magamnak, hogy az adott illetőt ismerem már évek óta és jóba vagyunk, és így sokkal könnyebben tudok feloldódni ha beszélgetésre kerül a sor.

De mi okozhatja ezt nálad? Ezen gondolkozz el. Csúfoltak valaha is? Vagy valami ilyesmi?

Hogyan lehetne ezen segíteni? Hát nehéz, de az első lépést meg kell tenni, odamenni valaki olyanhoz aki szimpatikus és láthatóan ő is az a félénkebb tipus és vele beszélgetni. Meg fogod látni, hogy nincs mitől félni.. Aztán egyre bátrabb leszel

2016. febr. 6. 01:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen kiskoromban elég sokat csúfoltak a kiálló fogam miatt,és a családi állapotom is elég szörnyű volt,"szörnyű" szóval nem túlzok tényleg katasztrófa volt,a részletekbe nem akarok belemenni,akkor lehet hogy egy pszichiáter re lenne szükségem?
2016. febr. 6. 08:10
 3/3 anonim ***** válasza:
A pszichiáter sokszor csak gyógyszerezni akar, vagy továbbküld pszichológushoz. Legalább is a tapasztalataim alapján. Lehet inkább pszichológus kéne és vele elbeszélgetnél a dolgokról, ő pedig rávezetne a helyes meglátásra
2016. febr. 6. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!