Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek mi lehet a bajom?

Szerintetek mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés
Mindig attól a naptól félek hogy egyedül fogok maradni, nem lesz senkim, nem lesznek barátaim akikel remek pillanatokat élhetek meg, mert ugyanis nagyon nehezen nyitok mások felé, ennek az az oka hogy.. hát én nem is tudom, mintha nem lenne rendbe velem valami, lehet, hogy ki kéne vizsgáltasam magam. Magányosnak érzem magam és nemigazán látom meg a poénokba a poént, nem azért mert nem értem, csak mert nem érdekel és nem szívből jön az öröm, viszont ha olvasok egy szomorú történetet azon sokat rágodom, meg akarok mindent tudni a történetről és van is hogy az illetőt megsajnálom és sírok rajta, vagy éppen azért sírok hogy (ami a lényeg) egyedül maradok, nem fogok tudni kapcsolatot teremteni, sőt még olyan is eszembe jut hogy munkaképtelen leszek, hajléktalan és van még valami a sötét sorsomnak a legvége nem a természetes halálról szól, hagy ne keljen leírjam azt a szót, mert nem szeretem. Igazából az orvosokba sem bízok, félek ha részt vennék egy kezelésen csak mindent elrontanának. Van egy sejtésem, hogy hol rontottam el, ha ez nem egyfajta születési rendelleneség, mert arról nem én tehetek. Ha semmi köze mentális betegségnek a jellenlegi állapotomhoz, akkor azt mondom bárcsak újra kezdhetném az életem, biztos nem így csináltam volna.
2016. febr. 4. 19:29
 1/1 anonim ***** válasza:

Szorongás. Nem bízol eléggé a barátaidban/rokonaidban. Ugyanez igaz visszafelé is. Nem hiszel benne, hogy vagy olyan fontos a barátaidnak, hogy ne forduljanak el tőled.

Próbálj kicsit nyitni feléjük! Egyébként teljesen normális vagy csak félénk. Egyébként miért lennél munkaképtelen? Ha gondolod írj privit ;)

2016. márc. 7. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!