Mi bajom van? Kezdek megijedni, hogy valami komolyabb problémám van!
Figyelt kérdés
Tegnap este 5-10 percig szédültem, erős fáradtságot, valamint tompaságot éreztem. A fejem tetején nyomást éreztem. A vérnyomásom rendben volt. Úgy éreztem, mintha egy üvegfalon át tapasztalnám a valóságot. Majd beestem az ágyba és egy-kettő elaludtam.
Ma ugyan ezt a tompaságot, fáradtságot érzem, szintén, mintha üvegfalon keresztül tapasztalnám a történéseket. Nem forog úgy az agyam, mint ahogyan kellene.
Kimerültség lenne? Vagy több annál?
22l
2016. jan. 21. 18:59
1/4 anonim válasza:
Derealizmus. Olyan érzés, mintha kívülről szemlélnéd a világot... Ismerős. Roppant kellemetlen. Tünetek: fáradság, kedvetlenség, unottság, álmosság, nehéz szemek. Én ezzel mentem orvoshoz 2013-ban. Nem akarlak megijeszteni. Ha tovább tart, fordulj orvoshoz.
27/F
2/4 anonim válasza:
Ajánlott lenne elmenni egy kontrollra,vagy vérvételre. Esetleg szemészetre!
3/4 anonim válasza:
Lehet simán folyadékhiányod van, vagy bujkál benned a most terjedő vírus. Én is ugyan így voltam 3 napig, de legyőzte a szervezetem a betegséget.
4/4 anonim válasza:
Szia. Jobban lettęl azóta? Mert ugyanezeket érzem,de én napok óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!