Mit írnál most annak az embernek, akire nagyon haragszol?
"Csak saját magadnak köszönheted, hogy jövő héten oda küldenek, ahova!
Neked is ugyanannyi lehetőséged volt választani, mint nekem. Sőt még több is, csak te még a protekcióhoz is hülye vagy! Egy velejéig gonosz, rosszindulatú, ostoba hülyegyerek vagy, és remélem azt kapod a sortól, amit érdemelsz!
Kívánok millió pofánb*szást, leköpdösést és legalább egy szúrkálást neked valami rothadt, büdös aluljáróban! Sok sikert a karrieredhez te mocsok!"
Váó, köszönöm a kérdésed, ezzel komolyan mondom, megkönnyebbültem :)
További szép estét Neked, Kérdező!
Huhh, 1-es nagyon haragszik valakire...
Egyébként szerintem nagyon nem mindegy hogy miért haragszok rá.🤷♂️
Habár nem küldeném el neki, mert egy köpést sem érdemel, de elgondoltam mit írnék:
/Egész életedben csak haragosokat szereztél. Már fél lábbal a sírban állsz, és majdnem biztos vagyok benne, hogy visszagondolva számodra is sz.r volt az életed. A sírodnál max 1 ember fog érted könnyet ejteni.
Mikor rájöttem, hogy halálod helyett ebben a gondolatban tartó hosszú életet kívánok inkább neked, akkor a haragomat átvette a szánalom.
U.i. nem haltam meg, habár azt kívántad nekem. Talpra álltam, és tovább mentem. Hálás vagyok, hogy akkoriban olyan undorítóan viselkedtél velem, mert így más útra léptem, ami sokkal jobb lett./
Én megtanultam nem haragudni senkire.
Ezzel csak magamnak teszek szívességet. (Sok idegtől kímélem meg így magam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!