Mi miatt haragszom a világra?
Mondhatni átlagos életem lenne, de 5-6 éve elkezdtem szabályosan gyűlölni mindenkit, legfőképpen magamat.
Fogalmam sincs, hogy mi miatt van ez, de valószínű, hogy kis idő múlva ebbe fogok belehalni (öngyilkosság).
Egyszerűen semmi támpont, egy halovány traumám sincs, ami miatt okom lenne tönkretenni az életemet.. Hogyan jöhetnék rá a dologra EGYEDÜL?
17/F
Önelemzés, önismeret.
Ha valamit csinálsz és érzel valamit, gondolkodj el azon miért érzed ezt. Tedd fel magadnak a kérdést: Miért érzem ezt? És próbáld megválaszolni, őszintén.
Ha ezt sokszor csinálod, egyre jobban fogsz magadnak tudni választ adni, egyre jobban megismered magad, megérted magad, és tudni fogod ennek az okát.
Azért ad ki magadból a dühöt. Sportolj, fuss, püfölj boxzsákot. Endorfint termel a sport.
Egyébként amilyen energiát indítasz el olyat kapsz vissza.
Most utálod magad, a világot...így nehéz kapcsolódni. Ezzel az energiával még több olyan eseményeket tapasztalsz,-ami megerősíti a világképedet.
Az is jelentős milyen zenével tömted az agyadat pl. AK64 az pontodan negatív zene, arról szól, hogy te milyen jó vagy, és mindenki átvert.
A tr állapotodon minőségi zene segítene, klasszikus. Mozart később Vivaldi.
Persze tudom a falhoz beszélek. Ha te eldöntötted, hogy boldogtalan akarsz inkább lenni,-mert a boldogsággoz tenned kell, olyanokat, amiéhez nincs kedved. Pl. Hatkor futni fél órát. Azt kérded,--minek?
Magadért! (Ne másért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!