Haragszom magamra mert rossz döntést hoztam?
Figyelt kérdés
Nem szeretném leírni hogy pontosan miről van szó, de akkor is éreztem, hogy nem azt kellett volna tennem amit, mert a családomnak is gondja lehet belőle. Egy másik személy mondta, hogy hogy döntsek és hallgattam rá. Úgy voltam vele, hogy valószínűleg nem lesz gond, de most hogy megtörtént a baj magamat hibáztatom. Egész nap ki vagyok borulva és sírok, de már nem tudom visszacsinálni. Mit csináljak?2021. okt. 18. 15:03
2/5 anonim válasza:
Ezért nem hallgatunk másokra gondolkodás nélkül
3/5 anonim válasza:
Ilyen az élet. Hiába sírdogálsz, nem lesz már másként. Ezt tudatosítsd magadban, hogy ezzel semmi nem lesz másként.
4/5 anonim válasza:
Amúgy meg hallgass mindig a szívedre, senki nem ismeri a pontos érzéseidet, körülményeidet, gondolataidat.
5/5 anonim válasza:
Ha nem tudod helyrehozni akkor törődj bele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!