Milyen onfejlesztessel kapcsolatos dolgokkal foglalkoztok es hogyan?
Ebbe barmit beleertek, pl naponta tanultok egy orat valamit, vagy csak olvastok valami inspiralot, motivalot (egy szimpla fiction regeny inkabb a szorakozas kategoria), naploztok, meditaltok, edzetek vagy barmi egyeb?
Azaz milyen olyan hobbitok van, aminek a celja nem pusztan az idotoltes, kikapcsolodas, hanem a valahova fejlodes?
Sport, kreatív hobbik. Tanulok is, esti egyetemet végzek, de kényszer szülte döntés az emberségesebb munkáért és megélhetésért.
Amúgy kell az önfejlesztés, de túlzásba se szabad vinni. A legfontosabb, hogy élvezzük az életet.
Autodidakta módon tanulok egy nyelvet, amivel naponta minimum 45 percet foglalkozom, itt most nagy %-ban aktív tanulásról van szó. Az utóbbi időben újra rendszeresebben kezdtem kondiba járni, ami megint dob egy kicsit a mindennapokon.
Ezenfelül olvasás (általában fikciót, de szókincsbővítés miatt kicsit vissza kell állnom a szakirodalomra is), és a napokban letöltöttem egy "self-care" appot, ahol naplózok, hangulatomat követem nyomon és minden megnyitásnál kapok egy inspiráló idézetet. Nagyon sokat segített már ilyen kicsi idő alatt is, és már jóval könnyebben megy a pozitív gondolkodás például.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!