Lányok! Ti miért csináljátok ezeket a fenékmutogatós képeket a közösségi oldalakra?
Komolyan kérdem hogy mi vesz rá titeket. Értem hogy már divat lett, mint a kacsaszáj, de mi a cél mögötte? Több likeoló? Többen rátok írnak? Szexuális felhívás?
Az én személyes véleményem hogy aki ebbe a bebicskázott kamion pózba vágja magát az azt hirdeti hogy készen áll bármire, már be van járatva a szekér.
Nő vagyok, de már nincs kedvem ezeket a közönségi oldalakat nézni, mert ha akarom ha nem az arcomba tolja a sok 15 évest, meg már a felnőtt nők is elkezdték,akiken alig van valami és razzák magukat meg stb. Mivel nem csinálok ilyeneket így fogalmam nincs miért jó ez, bár van pár tippem
- Figyelemhiányos
- Önbizalom hiányos
- Szeretethiányos
- Mindenki csinálja így ő is, azt hiszi ez menő és beáll a sorba
- Szereti ha sok pasi nyáladzik rá
De ezen kívül is lehet még rá pár okuk, de szerintem ezek a leggyakoribbak.
Rossz helyen kérdezed. Nem gyakorin fog az emberek topikban lógni ilyen csaj... Hanem instázik és rakja a fenekét fel. Kommentben kérdezd meg tőlük.
Itteni válaszok is azt tükrözik, hogy egyik se olyan csaj aki ilyet csinál. De a miértre ott vannak a válaszok attól függetlenül persze.
Mindenki azért csinál valamit a közösségi médián amit magából próbál menőzni, mert valami nagyon nincs neki az életében. Kompenzál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!