Ki várja nagyon 40 fokos hőséget?
Volt már 20, 30 és most 40 fokos kérdés... Lesz 50 is?
Jaa, és mindenhova válaszolt ez a lábfétises is😂
Egyáltalán nem várom a 27 fok feletti időt (a szervezetemnek mindegy, hogy 30 vagy 40, életképtelen vagyok és rosszul).
A napokban is várost néztünk, szinte egész nap álltunk, sétáltunk. Elfáradtam az egész napos talpon léttől, de alapvetően bírtam. Ezt nyáron nem szoktam bírni, pár óránként kell ülnöm fél-1 órát.
Nyár végén, kifejezetten hűvösben bringáztunk 135 kilométert. Ugyan elképesztően elfáradtam, a combizmaim és a térdizületeim 5-6 nap múlva jöttek helyre, DE bírtam. Máskor 30 fokban 50 km bicajozás után elképesztően fáradt voltam és bizony volt egy kis rosszullétem.
Bármit, csak 28-30-40 fokot NE.
Igy, hogy maradunk ebben az albiban, és lesz 30+ fok bent, így nagyon nem. Ez egy rohadt rémálom, korábban a 26-27 fokokkal elvoltam nagy nehezen, de ez a lakásban 29-31 fok ez valami kib**ott embertelen.
Marad a nappali klímával, legalább fűteni nem kell, had vigye a klíma a pénzt, mert rakás szigeteletlen fos a lakás.
Másnál meg 25 fok van mikor itt 29... Amúgy leszarnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!