Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan ember, akire nehezte...

Van olyan ember, akire neheztelsz a múltadból?

Figyelt kérdés
Mi rosszat tett ellened? Kort és nemet is írjatok.

2022. márc. 13. 20:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
80%

Rengeteg ilyen van. A legtöbbet el tudtam engedni, de van egy valaki akit szemrebbenés nélkül fogok agyonlőni ha ne adj isten itt is háború lenne.

A nyomorultja elárult, átvert, hazudott rólam.

De jön még kutyára kamion....

2022. márc. 13. 21:03
 12/20 A kérdező kommentje:
11: Ez azért elég kemény... Mit tett ellened?
2022. márc. 13. 21:04
 13/20 anonim ***** válasza:
26%

A barátomnak hittem, megbíztam benne. Átvert anyagilag is, többeknek hazudott rólam, és hülyének nézett.

Egyenként fogom ellőni a végtagjait hogy szenvedjen. Aztán egy gyomorlövés után hagyom kínok közt meghalni.

2022. márc. 13. 21:06
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Már nem, csak bánom, hogy ismertem
2022. márc. 13. 21:07
 15/20 anonim ***** válasza:
77%

-szétszedte a szüleim házasságát

-folyton belém és más szeretteinkbe köt

-kétarcú, előttünk más teljesen, mint idegenben, mindig azt hiszik, hogy én vagyok a sötét paraszt, aki a konfliktusokat kiváltja, mert ő olyan "tökéletes"

-olyan dolgokért cseszeget, amiket ő is csinál pl viteti magát ide-oda, de, ha engem havi 1 buliból haza kell hozni vagy valahová bevinni, mert nem megy úgy a busz, az már nem tetszik neki

-utált engem gyerekkoromban és egy csomó mindenből kimaradtam azért, mert ő hülyeségnek tartotta én meg féltem, mit szól hozzá

-mindig mindent jobban tud (ezt hiszi) és, ha bárki bármit elront, hepciáskodik

-többes számban dirigáló hangnemben beszél hozzám és másokhoz olyan dolgokról, amikhez közünk nem volt

-felháborodik, ha valamit kérdezek tőle, amit nem seggelt be, pedig 10 másodpercébe telne rákeresnie a neten

-folyamatosan kibeszél nekem másokat, faggat, telebeszéli a fejem, nem tartja tiszteletben a véleményemet, kiforgatja a szavaimat, gyakran ad szerinte jó tanácsot kéretlenül csak azért, mert idősebb

-képes tök hosszasan lelkizni, de semmi eredményre nem vezet, mert 1-elfáradok benne 2-ha viszonozni akarja, rosszul leszek 3-nem fogad meg semmit, ami elhangzik

-empátia hiány, folyamatos áldozat szerep, mások hibáztatása

-ha valaki sír, panaszkodik, rosszabb napja van, belé rúg még egyet

-semmi nem jó neki: ha kövér vagy, akkor lusta vagy és zabálsz, ha kigyúrt, akkor túl sokat edzel és eszel, ha normál, akkor nem érdemled meg, mert "nem csinálsz semmi extrát". Felöltözhetsz akárhogyan, mindig tesz rá valami megjegyzést

-pesszimizmus, de már azon a szinten, ami túl megy a reális határon és el nem múlik ellenben, mikor múlni látszik, hirtelen megerősödik

-türelmetlenség, folyamatos érzelmi kitörések

-házimunka: ha megcsináljuk, betegek vagyunk, biztos rossz fát tettünk a tűzre vagy valami, ha nem, akkor lusta disznók vagyunk, akik örülnek a kényelemnek, amiben élnek és várjuk a galambot a szánkba

-rossz hallgatóság, ellenben néha neheztel, ha nem beszélünk hozzá. Elvileg nehéz észrevenni, ha beszélni akarok vagy sem, pedig egyszerű: Elfordulok, pakolászok, alig nézek az emberekre, magamtól nem szólalok meg-nem akarok beszélni. Ha emellé gyors léptek, szétszórtság, szokatlan produktivitás társul-nem akarok beszélni és, ha beszélsz hozzám, ideges is leszek. Ha lassan szöszmötölök, hangosan köszönök, megkérdezem szabad lesz-e a TV vagy leülök az asztalhoz-szívesen beszélek. Évek alatt ezt nem lenne olyan nehéz megfejteni, szerintem.

17/l

2022. márc. 13. 21:16
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Règen volt. Haragudtam rá, mert olyan dolgokat tett ellenem ami nagyon rosz volt. Mára megtanultam, hogy csak magamnak ártottam, hogy foglalkoztam vele.... mára el tudtam engedni a múltat.... Ha van ilyen ber az èletedben, akkor enged el, csak viszahúz
2022. márc. 13. 21:57
 17/20 A kérdező kommentje:
Én javasolni tudom, hogy bármennyire fáj is, próbáljátok elengedni őket. Higgyétek el jobb lesz nektek.
2022. márc. 13. 22:12
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Sok ilyen va, de lesz is még.
2022. márc. 13. 22:51
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Volt kettő ilyen ember, de már nem neheztelek, vagy haragszom rájuk, szerencsére nekem is egész időben sikerült belátom, hogy magamat bántottam, mérgeztem azzal, hogy rajtuk rágódtam.

(a másodikon volt nehezebb túllendülni, velem volt baja, és ahelyett, hogy ezt velem beszélte volna meg, másoknak hordott el mindennek, és uszította ellenem őket)

21/L

2022. márc. 14. 13:20
 20/20 Ateusz ***** válasza:
Én már senkire nem neheztelek, vagy haragszom. Mindent megbocsájtottam mindenkinek, mert az idő kerekét nem lehet visszaforgatni. Csak magamat mérgezem minden múltra irányuló dühömmel, haragommal. Amikor mérgesek vagytok jusson eszetekbe ez! Jelen pillanatomat az teszi boldoggá, hogy tudom kivétel nélkül minden történet, minden tanulságával és szereplőjével azért történt, hogy én jobb ember legyek: lelkileg erősebb, tudatosabb, kitartóbb, megbocsájtóbb, figyelmesebb és nemesebb. Minden történetem a fejlődésem szolgálja, ha képes vagyok tanulni belőle anélkül, hogy haragom elfedné tisztán látásom.
2022. júl. 29. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!