Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem féltek attól, hogy a...

Nem féltek attól, hogy a szüleitek megöregednek?

Figyelt kérdés
Eddig nem tűnt fel igazán az idő múlása, de mióta egyetemre mentem és elköltöztem, sokkal kevesebbet járok már haza. Most távol voltam másfél hónapig, és így kicsit jobban észrevettem, hogy a szüleim lassan megöregednek. A nagyszüleimen, akiket egyébként is ritkábban látok, még szembetűnőbb a változás. A sírás fojtogat valahányszor utazom vissza az egyetemre, hogy eljöhet az idő, amikor elveszítem őket. Főleg a nagyszülők esetében, ott hamarabb is, mert mindketten 80 felett vannak. Tudom, ezzel nem lehet mit kezdeni, de most úgy igazán megcsapott a valóság szele. Hogy lehet erre kevesebbet gondolni, vagy hogy lehet ezt feldolgozni? Ti nem szoktatok emiatt szorongani?

2022. márc. 13. 18:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kettes vagyok. Édesapám szombaton elment.
2022. ápr. 18. 13:53
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat és 11.) nagyon sajnálom az édesapádat. Őszinte részvétem.
2022. ápr. 19. 16:04
 13/14 anonim válasza:
De, rettegek. Es persze az elet velejaroja, hogy megoregszenek es elmennek csak nem mindegy hogy es mikor….mindig a 30eves kort vartam milyen jo lesz…es most kezdem tudstositani, hogy mulik az ido es nem akarom…apukam rakos es tudom, hogy nem lesz solaig velunk mar pedig csak 62…es barhogy is tudod nem lehet erre felkeszulni…
2022. ápr. 26. 22:07
 14/14 anonim ***** válasza:
2-11. Köszönöm, kedves Tőled.
2022. ápr. 28. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!