Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Baj ha valaki későn érő ?

Baj ha valaki későn érő ?

Figyelt kérdés

Itt arra gondolok, hogy én pl elég későn "kóstoltam bele az életbe"

17 éves voltam mikor elmentünk először piálni, 19 évesen szexeltem először és nem érzem magam valami tapasztaltnak mert rengeteg olyan ember közé kerülök akik sokkal jártasabbak nem csak a szexre meg a vedelésre gondolok hanem így en bloc. Kicsit gátlásos vagyok mert 22 éves vagyok de úgy érzem hogy közel sem tapasztaltam annyit mint akár egy mai 18 éves. És akárhányszor eszembe jut valaki aki ilyen mindig olyan nagynak tűnik a kontraszt a dolgok terén. Én még csak most kezdek el szabadabban ismerkedni másoknak meg pl fiú létükre meg már van egy hatalmas baráti köre mi nem csak srácokból áll stb... sorolhatnám. Úgy érzem kifutok az időből és nem tapasztalok meg annyi jót fiatalon mint akarom.

2022. márc. 11. 18:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én is későnérő vagyok.

Nem bulizom, nem piálok, barátnőm sem volt még.

21F

2022. márc. 11. 21:06
 12/12 anonim ***** válasza:

11: De ti totálisan félreértitek az egészet. Pont az a későn érő, aki ilyen korban csatak részegre issza magát és másból sem áll az élete, mint bulizásból, meg hányásban fetrengésből, meg hogy hány nőt dug meg.

"Én is későnérő vagyok. Nem bulizom, nem piálok, barátnőm sem volt még"

Nagyon helyes, te nem vagy olyan, mint az átlaggyerek. Nem züllesz le, nem iszol ész nélkül, nem bulizol össze-vissza. Én büszke vagyok rád 11-es!! :)) Csak így tovább, jó úton jársz!

2022. márc. 11. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!