Melyik a kedvenc hobbitok?
Figyelt kérdés
Amit a legjobban szerettek csinálni.2022. márc. 11. 17:12
11/20 A kérdező kommentje:
9: Te aztán megfogtad az Isten lábát, mi? 😃😃 Izmos test, csajok, drogok. Taníts Mester!!! 😂😂😂
2022. márc. 11. 17:37
12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat Mindenkinek! Hihetetlenül cukik és kedvesek vagytok. 😊🤗😊
2022. márc. 11. 17:39
13/20 anonim válasza:
Elméleti drogos és alkoholista vagyok.
14/20 anonim válasza:
9. Hát muszáj odatenni magam, ezzel a török pacekkal egyik se bír, haljak meg már le kellett tiltsak 30 profilt innen is, nem bírok már ennyi nővel
15/20 anonim válasza:
Nem tudok úszni.
Futni túl fárasztó szerintem.
Nem szoktam könyvet olvasni, max ilyen szerelési útmutatókat.
Nem járok színházba, de a sulival mindig jól éreztem magam amikor mentünk.
Nem tudok szépen rajzolni, énekelni meg mégúgyse...
A focit utálom, főzni csak muszájból szoktam. A videójátékozás nem köt le, mondjuk még nem próbáltam.🤷♂️
YouTube tartalmakat nézni szoktam, készíteni nemigen. Mondjuk érdekelne hogy ez most honnan jött, te szoktál? Mondj egy nevet oszt hátha lesz +1 néződ.
Én hobbinak nevezni talán az autó-motor szerelést és a vezetést tudnám nevezni, de az eddigiek alapján ez inkább csak egy káros szenvedély😂
16/20 A kérdező kommentje:
15: Nem, nem vagyok Youtube-tartalmak gyártója, de felettébb megtisztelő, hogy ilyet feltételezel rólam, köszönöm! :)))
2022. márc. 11. 18:07
18/20 Metionin válasza:
Nem tudok választani az olvasás és a rajzolás között. De ott van az éneklés meg a balett is. Mindegyik végigkíséri az életemet és nem tudnék végleg lemondani egyikről sem.
19/20 anonim válasza:
Szeretek túrázni, meg vadlesben leülni és elütni az időt. Edzeni is szeretek, jó érezni hogy mennyivel erősebb lettem a 3 hónappal ezelőtti formámhoz képest..:)
20/20 anonim válasza:
Főzés, zenélés, kertészkedés, túrázás és társasozás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!