Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Volt olyan korszakod, amit...

Volt olyan korszakod, amit szégyellsz és letagadnád, hogy te voltál?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok.

2022. márc. 7. 23:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
80%

Nem igazán. Volt, mikor sokkal másabb voltam, mint most, elkaptam mindkét irányba a szélsőségeket, de úgy érzem, akkor épp arra volt szüksége a személyiségemnek. Nem csináltam olyat, ami visszagondolva nem volt jó úgy, ahogy volt. Utólag az ember mindig okosabb, persze, van, amit máshogy csinálnék, de nem kifejezetten azért, mert szégyellem, hanem mert a praktikum mást diktált volna.

25n

2022. márc. 8. 01:10
 12/19 anonim ***** válasza:
76%
Fiatal vagyok , de igen volt már olyan korszakom amit letagadnék. 17/L
2022. márc. 8. 04:05
 13/19 Isti22 ***** válasza:
88%

Folyamatosan :D

Mindig újra és újra szembesülök vele, mekkora szr vagyok. Persze legalább fejlődöm és minden alkalommal egyel picivel jobb leszek, de az nem teszi semmissé a múltat.

40/F

2022. márc. 8. 04:06
 14/19 anonim ***** válasza:
74%

6 évig fideszes nővel jártam.

51/F

2022. márc. 8. 11:37
 15/19 Metionin ***** válasza:
100%
Én csak a gyerekkoromat utáltam de akkor nem választhattam meg kb. semmit, szóval nincs mit szégyellnem rajta.
2022. márc. 8. 12:30
 16/19 anonim ***** válasza:
78%
Nekem egy kb. egy éves ilyen időszakom van. Volt egy nagyon kedves, aranyos majdnem teljesen tökéletes lány (egy "hibája" volt, egy kézzel született, a másik csak kb. könyökig volt meg neki) akivel nagyon jóban voltam. A végén már naponta találkoztunk, meg nagyon sokat voltunk együtt. Nagyon jó volt, és akkor rákérdezett, hogy "most együtt vagyunk vagy sem, mert jó lenne ha valamit mondanál" és mint mindig akkor is átölelt stb. Én meg közöltem: "veled soha... nézz már magadra? Az egy kezeddel?" hát máig bánom és csinálnám vissza, mert nagyon megharagudott. És azóta se találtam hozzá fogható lányt, akivel annyira jó lenne minden. 35F ennek 15 éve.
2022. márc. 8. 13:07
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekként nagyon kövér voltam, egy ideig, szégyellem azokat a képeket.

Kamaszként együtt voltam egy elég erőszakos férfival, szégyellem, hogy annyira gyenge voltam és nem láttam ki a helyzetből.

Majd amikor ennek vége lett, az önbizalom hiányom miatt úgy éreztem másnak sose fogok kelleni, ezért volt pár egyéjszakásom, hogy bebizonyítsam magamnak, hogy szexi vagyok. Nem az egyéjszakást szégyellem, hanem az indokot, szánalmasnak érzem magam. Ráadásul most az egyik barátnőm összejött az egyik pasival, akit anno felszedtem, nem tudom ennek mennyi esélye volt, hogy annyi emberből Budapesten pont őt…. Hát kínos, most azt kívánom bárcsak ne tettem volna.

2022. márc. 8. 14:51
 18/19 anonim ***** válasza:
67%
2010 és 2014 között fideszes voltam.
2022. márc. 8. 16:41
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsére nekem nem volt, és nagy valószínűséggel nem is lesz ilyen! Nem bántam meg semmit. Normális közegben (magyar mércéhez mérve túlságosan is) nőttem fel. Hála a Jó Istennek!

25/F

2022. márc. 8. 20:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!