Volt olyan korszakod, amit szégyellsz és letagadnád, hogy te voltál?
Nem igazán. Volt, mikor sokkal másabb voltam, mint most, elkaptam mindkét irányba a szélsőségeket, de úgy érzem, akkor épp arra volt szüksége a személyiségemnek. Nem csináltam olyat, ami visszagondolva nem volt jó úgy, ahogy volt. Utólag az ember mindig okosabb, persze, van, amit máshogy csinálnék, de nem kifejezetten azért, mert szégyellem, hanem mert a praktikum mást diktált volna.
25n
Folyamatosan :D
Mindig újra és újra szembesülök vele, mekkora szr vagyok. Persze legalább fejlődöm és minden alkalommal egyel picivel jobb leszek, de az nem teszi semmissé a múltat.
40/F
6 évig fideszes nővel jártam.
51/F
Gyerekként nagyon kövér voltam, egy ideig, szégyellem azokat a képeket.
Kamaszként együtt voltam egy elég erőszakos férfival, szégyellem, hogy annyira gyenge voltam és nem láttam ki a helyzetből.
Majd amikor ennek vége lett, az önbizalom hiányom miatt úgy éreztem másnak sose fogok kelleni, ezért volt pár egyéjszakásom, hogy bebizonyítsam magamnak, hogy szexi vagyok. Nem az egyéjszakást szégyellem, hanem az indokot, szánalmasnak érzem magam. Ráadásul most az egyik barátnőm összejött az egyik pasival, akit anno felszedtem, nem tudom ennek mennyi esélye volt, hogy annyi emberből Budapesten pont őt…. Hát kínos, most azt kívánom bárcsak ne tettem volna.
Szerencsére nekem nem volt, és nagy valószínűséggel nem is lesz ilyen! Nem bántam meg semmit. Normális közegben (magyar mércéhez mérve túlságosan is) nőttem fel. Hála a Jó Istennek!
25/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!