Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért gyengék az emberek ?

Miért gyengék az emberek ?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra hogy véget ér egy párkapcsolat. Főleg tiniknél látom ezt hogy egyesek öngyilkosok lesznek, mások alkoholisták , minden baja van jajj sajnáltatom magam, sajnáljon mindenki.

Valahogy nem tudok együttérezni velük... ki volt az a marha, aki elhitette az emberekkel hogy xy fontos neked, ezért azért amazért. Meghal egy családtag, gyászolni kell, siránkozni kb 1 napig. Utána el is felejtette a világ. A statisztikai adatok 1 fővel bővültek lebontva 10 részre.

Miért függenek ennyien az emberek egymástól ? Egyáltalán miért van, hogy mindenkinek is megkell felelni ahhoz, hogy ne lógj ki sehonnan...

Mások a családtagokért vannak oda... xy meghalt akkor most magam alatt leszek x ideig. Miért ? Neki már úgy is mindegy, neked pedig tovább kell lépni, vagy kösd fel magad.

Család. Attól még hogy xy az apám, és xy az anyám, testvérem stb, attól ugyanúgy idegenek számomra születésemkor, mint a halálomkor. A kettő közötti állapot átmeneti, ami feledésbe merül, miután meghalok.

Szóval miért is ilyen gyengék egyesek ?

tegnap 22:41
 1/4 anonim ***** válasza:
33%

Az alkoholista ember sem feltétlen gyenge..sem a drog függő ezek egy idő után a betegség kategóriába illenek. Nem szeretem hangsúlyozni de én naponta használok kábítószereket..vannak lelki gondjaim de nem csak az miatt. Ha például 3 napot kihagyok fű nélkül már rosszul leszek (tehát így minősül például betegségnek) az öngyilkosság sem feltétlen gyengeség. És tényleg ne ítélkezz mert mindeki megmérettetés alatt van.

Neked is megvan a gyengepontot és a keresztet hidd el..

tegnap 22:54
 2/4 anonim ***** válasza:
51%
Ne haragudj, de nem ők gyengék, hanem benned kevés az empátia, meg alacsony az érzelmi intelligencia.
tegnap 22:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Van akik jobban kötődnek mint te, de igazából ennyi. Az hogy ki hogy gyászol (halottat, vagy kapcsolatot az most mindegy) emberenként változik. Most éppen olyan világot élünk ahol megengedett hogy gyászolj, nem kell másnap ugyanúgy kapálni menni, stb. Plusz néhányan rá is játszanak erre, mert fontosnak tartják a látszatot.
tegnap 23:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Talán túl nyersen fogalmaztam meg a kérdésem, nem megbántani akartam senkit.
ma 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!