Az élet nehéz vagy az emberek gyengék? Szerinted melyik inkább?
Figyelt kérdés
2021. febr. 16. 00:03
A kérdező szavazást indított:
Az élet nehéz
Az emberek gyengék
35 szavazat
2/13 anonim válasza:
Az élet még az erős embert is megtöri..
3/13 anonim válasza:
Rengeteg a mentálisan sérült és gyenge ember. Persze vannak, akik a körülmények áldozatai.
4/13 anonim válasza:
Kinek ez, kinek az a probléma. Nincs két egyforma.
5/13 anonim válasza:
Az élet nehéz lehet pl. azoknak akik mondjuk nem egészségesen születtek meg,de ettől még gyengék,sőt,nagyon is erősek,erősebbek szerintem mint sok egészséges embertársuk.És az egészségesek sem gyengék,csak bizonytalanok szoktak lenni néha az emberek önmgukban,de ez még nem számít gyengeségnek.
8/13 anonim válasza:
Az élet nehéz, de legnagyobb részben emberek teszik azzá, más embereknek.
9/13 anonim válasza:
Az emberek gyengék,egyre jobban elsatnyulnak,pedig sok minden jóval könnyebb,mint pár évtizede.
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Tudom, hogy nincs két egyforma. Csak arra vagyok kíváncsi ki hogy látja.
2021. febr. 16. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!