Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintettek normalis egy...

Szerintettek normalis egy ilyen elet?

Figyelt kérdés
Mindennap kuzdok magammal ,valami melydepressziv allapotba kerulok van amikor lever de van amikor visszavagok de nem is tudom hanyszor zajlik ez le.Nagyon meg latszik a jegyeimen is 1-5 ig. Meg ugy osszesegeben kiegyensulyoztlan vagyok az erzelmek osszes skalajat atelem nap mint nap. 20 f
2014. márc. 15. 21:01
 1/1 anonim ***** válasza:

Én is pont ilyen vagyok/voltam..egyszer tök boldog minden jó aztán meg úgy érzem meg akarok halni.

Én amikor úgy érzem hogy kezdek mélyre süllyedni elvonulok hogy egyedül legyek egy csendes helyre egyedül, összekuporodok és mélyeket lélegzem. Belégzésnél mondom vagy gondolom:jó dolgok/boldogság, kilégzésnél: rossz dolgok/szomorúság.

Lehet hogy hülyeségnek hangzik de mióta csinálom boldogabb az életem is és pozitívabb is vagyok:) 16/L

2014. márc. 16. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!