Együtt szoktatok vacsorázni a családtagjaitokkal, vagy mindenki külön?
Együtt.
Amikor gyerek voltam, diszfunkcionális, szeretetlen családban nőttem fel, na ott volt az, hogy mindenki zabált, amikor és ahol kedve volt. A szobában akár.
Mi leülünk együtt az asztalhoz normálisan és beszélgetünk vacsora közben. A férjeméknél is ez volt a megszokott az ő normális, szerető családjában.
Szerintem csak rossz családokban eszik külön a család, ez van, ez a véleményem. Lehet persze néha kivétel, általánosságban értem.
Együtt, hacsak nincs valami “rendkívüli” dolog, pl múlt héten párom céges vacsin volt, akkor nyilván ettem egyedül. Előtte én túlóráztam és nem értem haza mire ő már éhes volt, akkor evett nélkülem. De normál hétköznapokon mindig együtt.
(Ebéd hétvégén szintén mindig együtt. Reggelizni viszont szinte soha nem szoktunk együtt, csak utazáson.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!