Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen idegesítő tulajdonságai...

Milyen idegesítő tulajdonságaik vannak családtagjaitoknak, párotoknak amit nehéz elviselni?

Figyelt kérdés

Nekem pl testvérem rendszeresen elalszik a nappaliban, ami annyira zavaró, mert;

1, nem lehet leülni tvzni

2, halkan kell járni, kelni mert nincs szívem felébreszteni :D

2017. jan. 28. 14:44
 1/8 A kérdező kommentje:
tulajdonság helyett inkább szokás a kérdésben :D
2017. jan. 28. 14:46
 2/8 anonim ***** válasza:

Haha, anyum is a tévé előtt alszik el.

Még pisilni is nehezen megyek ki, mert ott van a wc közel. Mondjuk én két hetente utazom haza hétvégére, szóval engem ez annyira nem zavar.

Öcsémnél az, hogy 24 éves létére nem tud maga után elpakolni a konyhában, mindent kint hagy, a romlandó ételt is. Cipőben járkál még a szőnyegen is. Nem takarít. Ha rászólok, akkor vonogatja a vállát. Nem csinál semmit. De közben anyánknak szólt be a múltkor, amikor én is ott voltam, hogy milyen lusta, mert nem főzött neki hétvégén. Gusztustalan.

Mondjuk ez sem annyira zavaró már, mióta nem otthon lakok, viszont szüleimet sajnálom.

2017. jan. 28. 14:52
 3/8 anonim ***** válasza:

Párom idegesítő szokása: a ruháit széthagyja a földön. Koszos ruhákat a szennyesláda mellé rakja,wc ülőkét nem hajtja le. Meg pl talál valamit a hűtőben,és amíg keres tányért addig nyitva hagyja a hűtőajtót. Engem nagyon idegesít,hiába csak kb 1 perc.

Párom szerint az én idegesítő szokásaim: az ágyban eszek az ő részén és mindig odamorzsálok. Hirtelen más nem is jut eszembe :D

2017. jan. 28. 14:53
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Off:

36 eves no letemre nem es nem tudom felfogni, miert kene egy pasinak lehajtani az uloket. Ezzel az erovel ok is felhaborodhatnanak, hogy mi nem haktjuk FEL magunk utan. Pedig apumnak is le kellett hajtani meg a nagypapamnak is, megse ertem :/

On

Amugy nalunk nekem vannak idegesito dolgaim. Rendetlen vagyok. Kuzdok ellene.

2017. jan. 28. 15:00
 5/8 anonim ***** válasza:

Anyukám, ha hazajövök, azonnal jön, hogy öltözzek át itthoni ruhába, mert blablabla.

Ezt eljátssza még legalább háromszor, mindig máshogy megfogalmazva.

És folyton késik. Nem sokat, de egész biztosan 9 helyett 9:15-re lesz ott.

A következő egy olyan szokás, ami szerintem sok anyukánál megtapasztalható:

"Anya, csak 1 darabot kérek belőle, nem bírok többet!"

"Oké."

És legalább hat szendvics mosolyog rád a tányérról, anyukád meg: "Ha nem bírod, otthagyod."

Ha elvesz valamit az asztalomról, miközben port töröl, vagy csak random megpiszkálja, biztos, hogy nem úgy fogja visszatenni, ahogy az ott volt.

Mindig kritizál, hogy rendetlen vagyok, pedig nem is. Na jó, néha, de mindig zavar és összepakolok.

A testvérem nagyjából soha nem pakol el maga után a konyhában, ha itthon van. És soha nem ágyazna be, ami talán a legidegesítőbb dolog, amit ember tehet, ha én is ott vagyok. :D És eszméletlen hangosan telefonál/néz filmet. Brr.

De azért nagyon szeretem őket, természetesen nekem is vannak bogaraim, mint mindenkinek, csak hát... :D

2017. jan. 28. 15:30
 6/8 anonim ***** válasza:
40%
Az hogy full agymosott nyomorékok. Ha lenne párom ő nem lenne ilyen, csak akkor ha ki akarnám használni.
2017. jan. 28. 15:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Tesóm mindig késik, utolsó pillanatban készül el és a cipőjét már a lépcsőházban lefelé veszi fel.

Ezzel szemben nevelőapámmal megbeszéljük, hogy kettőkor indulunk valahová, legkésőbb háromnegyedkor cipőben kabátban áll az ajtóban, ami még nekem is korai, de tesómnak meg végképp :D

A párom állandóan elalszik a távolsági buszon, ha megyünk valahová, ráadásul engem használ párnának, szóval ő rajtam alszik én meg másfél órán át szétunom az agyam miközben moccanni sem tudok.

Meg most is alszik tőlem 5 centire én meg próbálnék tanulni, de olyan jóízűen durmol, hogy legszivesebben én is odafeküdnék aludni. De helyette ide irogatok, és se nem tanulok, se nem alszom... Szóval az én idegesítő tulajdonságom, hogy hülye vagyok. :D

2017. jan. 28. 15:54
 8/8 anonim ***** válasza:

Páromnak: Műszaki cikkeket javít,és a retkes szivacsot állandóan a mosdókagyló szélén felejti.

Ha sietünk valahova,és én már felöltözve várom az előszobában,ő tuti akkor húz meg egy harminchatodrendű csavart egy ötvenhetedrendű készüléken,miközben még egy szál boxerban ül. És még a végén kijelenti,hogy sz@rni@ kell.Ha végre indulnánk,akkor vesz észre egy maszatot az autón,amit nyálas zsepivel próbál eltávolítani.

Én: Sokáig tökölök a fürdőszobában.

2017. jan. 28. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!