Rossz ember vagyok ha megszakítom a világgal a kapcsolatot pár hónapra?
Van sok egészségügyi problémáim. A szüleim rossz emberek, mégis támogatom őket. Az exemnek pánikrohamai vannak, próbáltam nyugtatgatni. A menekülteknek konzerveket küldtem. Befogadni egyszerűen nem vagyok képes idegen embereket. Ők sem járnának valami jól ha velem kéne együtt élniük.
Az a tervem hogy pár hétre rehabilitálom magam: a munkahelyemen kívül csak pihizni fogok. Az ncoret és a heti egy játékot a barátaimmal leszámítva teljesen offline leszek. A telefont is ki fogom kapcsolni. Túl sok nekem a világ és jelenleg nem vagyok képes másokon segíteni.
A választásokkal is tele a tököm, úgyis az MKKP-ra szavazok.
Az nem semmi, 4 év. Jobban érzed magad most mint 4 éve? Én egy kis nyugalmat és érzelmi stabilitást remélek a dologtól.
Azt hiszem hogy az előbb leírt mondatom politikai szlogennek is elmenne. :-D
3: Koszi a biztatást. :-)
4: Nem létezik ilyen törvényszerűség hogy "azt kapod amit adsz". Sőt, ez sokszor fordítva történik. Ez lelkiismereti kérdés, nem valami fizikai törvényszerűség.
Kinek a szemében és kinek akarsz megfelelni?
El tudod tartani magad? Nem zavarsz vagy bántasz ezzel senkit, akkor mi a gond?
Hajrá!
Az életképtelen energiavámpírok ha tehetik, mindig ráakaszkodnak valakire és belőle táplálkoznak. Olyanok, mint a rákos daganatok, idővel megölnek.
Ne legyél gazdatest, élj úgy, ahogy neked élhető!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!