Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Rossz ember vagyok ha megszakí...

Rossz ember vagyok ha megszakítom a világgal a kapcsolatot pár hónapra?

Figyelt kérdés

Van sok egészségügyi problémáim. A szüleim rossz emberek, mégis támogatom őket. Az exemnek pánikrohamai vannak, próbáltam nyugtatgatni. A menekülteknek konzerveket küldtem. Befogadni egyszerűen nem vagyok képes idegen embereket. Ők sem járnának valami jól ha velem kéne együtt élniük.

Az a tervem hogy pár hétre rehabilitálom magam: a munkahelyemen kívül csak pihizni fogok. Az ncoret és a heti egy játékot a barátaimmal leszámítva teljesen offline leszek. A telefont is ki fogom kapcsolni. Túl sok nekem a világ és jelenleg nem vagyok képes másokon segíteni.

A választásokkal is tele a tököm, úgyis az MKKP-ra szavazok.

2022. márc. 7. 14:37
 1/10 A kérdező kommentje:
* vagy inkább pár hónapra
2022. márc. 7. 14:38
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
én ezt csinálom 4 éve, nem ettől vagy rossz
2022. márc. 7. 14:40
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel nem leszel hatással a világra, vágj bele még ma!
2022. márc. 7. 14:43
 4/10 anonim ***** válasza:
Én több időt tervezek, de kevés az esélye, hogy az új életemben, szerepelni is fog a régiek közül bárki. Azt kapod, amit adsz. Ha jó vagy, akkor azt érdemled. Szavazni nem fogok, menekülteknek azt kell adni, amit te jónak látsz.
2022. márc. 7. 14:44
 5/10 A kérdező kommentje:

Az nem semmi, 4 év. Jobban érzed magad most mint 4 éve? Én egy kis nyugalmat és érzelmi stabilitást remélek a dologtól.

Azt hiszem hogy az előbb leírt mondatom politikai szlogennek is elmenne. :-D

2022. márc. 7. 14:45
 6/10 A kérdező kommentje:

3: Koszi a biztatást. :-)

4: Nem létezik ilyen törvényszerűség hogy "azt kapod amit adsz". Sőt, ez sokszor fordítva történik. Ez lelkiismereti kérdés, nem valami fizikai törvényszerűség.

2022. márc. 7. 14:48
 7/10 anonim ***** válasza:
79%

Kinek a szemében és kinek akarsz megfelelni?

El tudod tartani magad? Nem zavarsz vagy bántasz ezzel senkit, akkor mi a gond?

Hajrá!

2022. márc. 7. 14:56
 8/10 A kérdező kommentje:
7: Igazad lehet, bár sajnos tömve van a világ olyan szerencsétlenekkel akiket nem elég nem bántani. Akik önállóan nem boldogulnak, de azt hiszem ezeknek az embereknek most mást kell keresniük.
2022. márc. 7. 15:03
 9/10 anonim ***** válasza:
65%

Az életképtelen energiavámpírok ha tehetik, mindig ráakaszkodnak valakire és belőle táplálkoznak. Olyanok, mint a rákos daganatok, idővel megölnek.

Ne legyél gazdatest, élj úgy, ahogy neked élhető!

2022. márc. 7. 15:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Ettől nem vagy rossz, sok előnnyel jár az ilyen, de van hátulütője is.
2022. márc. 7. 18:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!