Hány évesen jön rá az ember, hogy halandó? Ha nektek már megvolt ez az élmény, elmesélnétek, hogy hogy alakult?
Figyelt kérdés
2022. márc. 6. 00:56
1/3 anonim válasza:
Elég baj h ott tart a társadalom nagy része h istennek képzeli magát, olyan szintű az egoizmus. A szétnézés nélkül utcára lelépő emberek remek példa erre, meg a rákos de "megvárja mig elmulik" és egészen addig tagadja h baja lenne amig meg nem hal.
2/3 anonim válasza:
Volt, hogy meghalt a környezetemben valaki, akit csak pár napja ismertem meg a munkámból adódóan: akkor szembesültem vele. Előtte kiskoromban is volt haláleset, az egyik nagyapám, de akkor még azt nem tudtam rendesen észlelni.
3/3 anonim válasza:
8 éves voltam, amikor meghalt a dédmamám. Akkor szembesültem először a halállal mint létező dolog és akkor döbbentem rá hogy egyszer velem is ez lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!