Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hány évesen jön rá az ember,...

Hány évesen jön rá az ember, hogy halandó? Ha nektek már megvolt ez az élmény, elmesélnétek, hogy hogy alakult?

Figyelt kérdés
2022. márc. 6. 00:56
 1/3 anonim ***** válasza:
54%
Elég baj h ott tart a társadalom nagy része h istennek képzeli magát, olyan szintű az egoizmus. A szétnézés nélkül utcára lelépő emberek remek példa erre, meg a rákos de "megvárja mig elmulik" és egészen addig tagadja h baja lenne amig meg nem hal.
2022. márc. 6. 02:13
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Volt, hogy meghalt a környezetemben valaki, akit csak pár napja ismertem meg a munkámból adódóan: akkor szembesültem vele. Előtte kiskoromban is volt haláleset, az egyik nagyapám, de akkor még azt nem tudtam rendesen észlelni.
2022. márc. 6. 06:49
 3/3 anonim ***** válasza:
8 éves voltam, amikor meghalt a dédmamám. Akkor szembesültem először a halállal mint létező dolog és akkor döbbentem rá hogy egyszer velem is ez lesz.
2022. aug. 30. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!