Szerintetek Európában melyik TOP 5 népség a legrasszistább?
Én tippem a TOP 5-re:
1. ukránok
2. lengyelek
3. szlovákok
4. magyarok
5. oroszok
Szerintetek?
Az enyémmel majdnem megegyezik.
1. ukránok
2. szlovákok
3. magyarok
4. oroszok
5. lengyelek
Szerintem több emberség van bennük, mint a magyarokban. Több esetnél is tapasztaltam ezt.
1. cigányok
2. szlovákok
3. románok
4. ukránok
5. oroszok
A németek kiestek, mára azért eléggé más nézeteket vallanak, mint régen.
#6:
itt élősködnek a nyakunkon elég régóta, engem sem zavarna, ha otthon lennének tőlünk jó messze
a négerek is ameriakiaknak számítanak, hiába afrikaiak, sőt ott ugye eredetileg indiánok éltek, szóval akkor most ki is amerikai? :D
Kevered a szezont a fazonnal. Ha a fehér protestáns keresztény megszálló amerikai, akkor az Afrikából behurcolt fekete is az. Afrikai identitásukat már rég elvesztették. Amerikai az, aki az USA-ban született, ezt kimondja az ottani jog.
A cigányok viszont cigányok, nem vesztették el az identitásukat.
Érdekes, hogy a szerbeket, horvátokat mindenki kihagyta, csak hogy a magyarok beférhessenek. Nem tudom, szerb csetnikek, horvát usztasák, még az ss kegények is megrökönyödtek a tetteiken. Szégyeljétek magatokat! Hazaárulók vagytok! Bár, nincsenek illúzióim, tudom hogy a szívetek egy másik "országhoz" húz és a magyart csak második nyelvként beszélitek😂.
Amúgy szláv féleségek a legprimitívebb és a legösszeférhetetlenebb népek a ezen környéken.
Tehát nem sorrendben :
Szerbek
Ukránok
Horvátok
Románok
Szlovákok
Magyarok
Horvátok
Ukránok
Oroszok
Szerbek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!