Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A HR-esek szerintetek is elég...

A HR-esek szerintetek is elég majom népség?

Figyelt kérdés
Akiket ismerek, azok kevés kivételtől eltekintve hülye p*tsák. Úgy előadják a felsőbbrendűt, a Hr-es végzettségükkel, mintha ők találták volna fel a spanyol viaszt.
2014. szept. 10. 22:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
74%
igen, általában amolyan főnök cicái típusok, na meg nem csak típusok legtöbbször ... az ostobaságuk viszont hajmeresztő.
2014. szept. 10. 22:38
 2/16 A kérdező kommentje:

Pályakezdő vagyok, de akkor sem tetszik, hogy egy HR-es vizsgáztat a saját szakmámból. Nem mérnök vagyok, de attól még nem kellene így előadniuk magukat.

Sebaj, most néztem meg a Man at Work című filmet. Majd én is elmegyek kukás embernek, aztán nem kell felelősséget vállalnom semmiért.

2014. szept. 10. 22:46
 3/16 anonim ***** válasza:
73%

nagyon utálom őket én is.

a miénk ráadásul a munkáját sem végzi, hárít mindent másokra, semmire nem tud választ adni és mégsem rugják sggbe évek óta.

2014. szept. 10. 23:05
 4/16 anonim ***** válasza:
69%
Igazából én azt nem értem, hogy ez a HR gyakorlatilag egy félhülye bölcsész-közgazdász képzés. Na most az ott végzett tipikus plázaliba, hogy a túróba tudja eldönteni, hogy én jó mérnök, asztalos, vagy bármi vagyok e, amikor pont ők azok akik az égvilágon semmihez sem értenek?
2014. szept. 10. 23:46
 5/16 A kérdező kommentje:

Haverommal is épp erről beszélgetünk. Hogy nem értenek az ég világon semmihez. Ha valaki rámenős, meg sok helyre be tudja hízelegni magát, akkor érettségivel vagy szakközéppel is képes megcsinálni.

Nekem Hr-es normális állást még soha nem ajánlott. Jó leszek én kukásnak. Bár manapság oda is protekció kell...

Egy kukás ember ezerszer hasznosabb tevékenységet végez, mint egy HR-es virágszál. ez a véleményem

2014. szept. 11. 02:07
 6/16 A kérdező kommentje:
mindenki kapott zöld kezet
2014. szept. 11. 02:08
 7/16 anonim ***** válasza:
6%
Egy "utálom" szinten van az informatikusokkal...
2014. szept. 11. 06:15
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
"a miénk ráadásul a munkáját sem végzi, hárít mindent másokra, semmire nem tud választ adni és mégsem rugják sggbe évek óta." - nem lehet hogy azért nem rúgják seggbe évek óta mert a fõnök dugja seggbe évek óta?
2014. szept. 11. 10:22
 9/16 anonim ***** válasza:
79%

Egy nagy cégnél vagyok. Mindenki utálja őket.

El nem tudom képzelni, hogy mi a lóf.szt csinálnak egész nap. Nem ők tartják nyilván ki mennyit dolgozott, nem ők számfejtenek stb. Mégis mindig azt nafogják, hogy nekik mennyi dolguk van. Ha meg kell valakit felvenni az hónapokba telik mert nem képesek 5 normális embert kiválasztani és adott terület felelőséhez irányítani.

2014. szept. 11. 11:01
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Ostoba mondvacsinált "szakma" Egyik sem azt nézi ,hogy akarsz e dolgozni vagy érted e a szakmád, hanem mennyire jól tudsz hazudni ,mennyire vagy behízelgő és akkor felvesznek. Ostoba iskolában tanult teszteket tolnak eléd, amit egy kis utánjárásal kijátszik aki erre készül.

Utána szív az egész cég mert buta ,hozzá nem értő de karrierista besúgó nyalistákkal töltik fel az állományt.

2014. szept. 11. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!