Miért van az hogy hazánkban (gyengébbek kedvéért Magyarországon) egyre inkább elharapózni látszik a magyar gyűlölet?
Itt pedig most kivételesen nem arra gondolok hogy a cigányok meg a zsidók és a többi... Hanem egyszerűen azt látom hogy tényleg magyar a magyarnak farkasa, magyar gyűlöli a magyart.
Nincs olyan politikai téma, olyan, a magyarság történetét kutató tanulmány ahol ne bukkannának fel a magyargyűlölők, a nemzet halálát kivánók és hasonlók...
Ki mit gondol, mi ennek az oka? Én személy szerint már kezdem azt hinni hogy még ennyire széthúzó nép nincs. :/
Normális kommenteket szeretnék, uszítók és egyéb, viszkető ujjbegyű fotelhuszárok kíméljék meg ezt a topicot!
Nem olvastam végig az agymenésedet, de leírom én miért utálom a magyart. Mert egy született csicska nép. Elfogadja, hogy balkáni fizetésért gürizzen nyugati árak mellett. A rabszolga törvény ellen sem nyitotta ki a pofáját elég, most meg megy a hiszti. Sőt, ha valaki tüntetni mer menni a társadalom érdekében, akkor dologtalan drogos huligánnak nevezik.
Sok ember olyan maradi, primitív, bunkó, hogy az nem igaz. És nemcsak falun. Nem is részletezném, csak felhúzom magam.
Magyarként mondom,hogy a kamu pozitívitás nem hoz gyümölcsöt.
Az a baj,hogy nem annyira nagy a normális emberek sűrűsége,mint ahogy a statisztikában feltüntetik.
Ez egy olyan propaganda,amit nem az állam terjeszt.
Milyen jó!
Én azért gyűlölöm a legtöbbet mert rohadt szemetek. Nekem jó nek ugatni ahelyett hogy a saját életüket tennék rendbe. Én örülök hogy Orbán szét sarcolja őket, visszakapják a sok szrt amit adnak /adtak.
Tisztelet a maroknyi kivételnek!
Maximálisan egyetértek veled.
Humoros, azt kérdezed, miért utálják egymást az emberek, s mindössze öt szó után te magad is lenézően, provokatívan szólsz.
🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!