Akik most befogadnak menekülteket, hogy oldják meg a saját életvitelüket? Legfőképpen munka.
Az ország ebből nem sokat érez, itt Miskolcon pl nincs semmi mozgolódás, segélyszállítmányról hallottam.
Rá mernéd bízni az ingatlant egy idegen külföldire míg dolgozol?
2-3 hét egy műszakban dolgozó embernek az rengeteg kiesés, a befogadott meg nem tud hová menni, mert lehet még papírja sincs. A másik hogy a munkáltatóknak szúrja a szemét.
Én vállalkozó vagyok, több cégem is van..
Nyírségben élek, itt már szinte mindenki ezt csinálja.
Olcsón vállalnak mindent munkát, olcsóbban mint a magyarok, amelyiknek van papírja annak adok melót.Hóban esőben sárban jönnek robotolni pár ezer ft-ért estig is,mert kell nekik, nem tudnak hova menni mit enni.
Most sok ember fogja ezt ezen a környéken kihasználni.
Nyílván olyan ember fogad be menekültet, akinek olyan egzisztenciája van, hogy vagy vállalkozó és a helyettesére bízza, vagy home office-ol stb.
Pl. ismerek olyat, aki a vendéházába fogad egy családot. Lehet onnan lopni, de egy kiszolgáltatott menekültnek ennél azért több esze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!