Igazán sikeres férfi soha nem kényszerül tróger munkákra nem?
Figyelt kérdés
Lehet itt mondani hogy az az igazi munka ami fizikai meg több műszakos, de egy olyan férfi aki valóban talpraesett és szorgalmas, kitartó, van esze, az eleve soha nem jut olyan helyzetbe hogy valaha gyártósoron meg többműszakban vagy pizzafutárként stb. kelljen dolgoznia.2022. febr. 27. 14:10
11/11 anonim válasza:
Én ismerek milliárdost, aki a legnagyobb nyerőgép bizniszt üzemeltette az országban. A cégét ellopták tőle, és az évek alatt betegségek, és a végén rossz bizniszdöntések minden hektárját elvitték és titkos Svájci bankszámláját kiürítették. Soha életében nem dolgozott, 14 évesen olajüzérkedett, szeszcsempész volt, utána 88ban első nyerőgépet megvette. 2011ben ment el az utolsó fillérje is, viszont a szerencse és korábbi jó döntéseinek következtében , azóta egy új, tisztességes értékteremtő vállalkozást volt lehetősége felépíteni. Bár biztos vagyok benne, hogy próbálja úgy leszervezni, hogy idővel kiszállhasson és csak mások vigyék helyette az egészet, de ez eddig nem jött össze neki :D. Abban is biztos vagyok, hogy mostmár nem kártyázna úgy, hogy lakásokban és ingatlanokban játszanak. Szóval van aki gettózva kezd, valaki összelopja a vagyont. Általában aki tisztességesen lesz gazdag, saját munkából, az au elején rohadt sokat fog dolgozni, főleg a saját szakmájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!