Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Igazán sikeres férfi soha nem...

Igazán sikeres férfi soha nem kényszerül tróger munkákra nem?

Figyelt kérdés
Lehet itt mondani hogy az az igazi munka ami fizikai meg több műszakos, de egy olyan férfi aki valóban talpraesett és szorgalmas, kitartó, van esze, az eleve soha nem jut olyan helyzetbe hogy valaha gyártósoron meg többműszakban vagy pizzafutárként stb. kelljen dolgoznia.

2022. febr. 27. 14:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem ez nincs így
2022. febr. 27. 14:12
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Juthat ennél szarabb helyzetbe is...nem egy embert ismerek aki nagy lábon élt, aztán lejjebb kellett adni az igényeit. Nyilván nem fog Bill Gates gyárban dolgozni, de egy átlag sikeres ember bárhova keveredhet, az élet kiszámíthatatlan sok esetben.
2022. febr. 27. 14:13
 3/11 anonim ***** válasza:
26%
Az igazi munka nem a fizikai munka, nem véletlen csinaljak ezeket azok, akiknek nincs agyuk
2022. febr. 27. 14:14
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
Sok milliardos fiatalon vagy akar gyerekkoraban vegzezz alja munkat, szoval az allitasod nem igaz, van olyan helxzet h erre kenyszerulsz, a kerdes h ki tudsz e torni belole.
2022. febr. 27. 14:19
 5/11 anonim ***** válasza:
91%
Magasról lehet nagyot esni, és könnyebben, mint hiszed.
2022. febr. 27. 14:23
 6/11 anonim ***** válasza:
91%
pont az, hogy az igazán sikeresek végeztek ilyen alja munkát és inkább tanultak tovább, mint hogy 40 éven keresztül ezt végezzék.
2022. febr. 27. 14:24
 7/11 anonim ***** válasza:
90%
Elég gáz, hogy szerinted ez a sikeres ember ismérve. Én soha nem ítéltem meg valaki a munkája alapján, bár, ez meg ugye az értelmes ember egyik jellembeli sajátossága. Képes elvonatkoztatni, avagy pont, hogy megtalálja az összefüggéseket, mi miétt van.
2022. febr. 27. 14:27
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs így, rossz a gondolkodásod...
2022. febr. 27. 14:59
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
A pályája kezdetén a legtöbb valamire való ember rövid időre elvállalja az alja munkát, hogy legyen tapasztalata.
2022. febr. 27. 15:10
 10/11 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem az nem igaz, hogy soha...az ember időnként zuhan, és valahol el is kezdi, a talpraesettség abban nyilvánul meg hogy ki az mondjuk 100 lezuhant férfiból, akik kijutnak a gödör aljáról? Mert aki ottmarad az ottmarad ok...
2022. febr. 27. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!