Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak ezek alapdolog vagy...

Férfiak ezek alapdolog vagy tulajdonság és érték egy nőben?

Figyelt kérdés

figyelmes,mindig megkérdezi a másiktól,hogy mit szeretne,minek örülne,mit szeretne csinálni, gondoskodó, házis szeret főzni

minden nap takarít,tény és való picit rumlis a nő,de elrakja délután a cuccait,rendbe rakja a lakást,elől marad pár dolgot ami minden nap használva van,de 85% tiszta friss illatú lakásban ér haza a férfi

Szerintetek érték ez egy nőben

Vagy alap,hogy megcsinálja

#Vajon tulajdonság vagy csak alap dolog
2022. febr. 26. 06:57
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Mi ebbe a kapcsolatfüggoseg,hogy jön ide sajnos nem értem,az utóbbi időben van ez és már kezdem unni ?
2022. febr. 26. 07:45
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Vannak emberek, akik tulon tul ragaszkodnak a partnereikhez. Vagy felnek az egyedullettol, ezert mindenben a partner kegyeit keresik.

Felhoztad mar ezt szoba neki? Tudja, h elegedetlenkedsz?

2022. febr. 26. 07:54
 23/31 A kérdező kommentje:

Igen kértem

Meg is jegyeztem neki,hogy régen sokkal többet segített,hogy most miért nem tudd...

Válasza későn ér haza és fáradt és ő előbb pihenne és utána állna neki takarítani,de majd jobban odafigyel és többet segít ... Hát kíváncsi leszek

Én meg olyan vagyok, hogy én meg munka után egyből nekiállok,mert később ha előbb pihennék már nem lenne kedvem

de legalább megbeszéli a dolgokat, kíváncsi leszek,hogy valóban tartja magát.

2022. febr. 26. 08:12
 24/31 anonim ***** válasza:
69%

Vannak amugy allataitok? Vagy miert kell minden nap porszivozni meg felmosni?

Ha nincsenek, azeket eleg lehet egy 7en egyszer is megcsinalni, ha nem jartok be cipovel. Te pedig igyekezzel nem szethagyni mindent, s akkor kevesebbet kell majd delutan pakolaszni. Hiszen egy mozdulat lerakni vmit valahova, vagy visszatenni a helyere is.

Nincs nagy gond nalatok, beszelgessetek sokat.

2022. febr. 26. 08:22
 25/31 anonim ***** válasza:

Amúgy, ha jól értem, akkor tulajdonképpen délután azért pakolászgatsz, mert te korábban szana-szét dobáltál mindent. Akkor az nyilván nem értéknek számít, hanem alapnak. Magad után ganajozol. Akkor ne várd el tőle, h extra hálás legyen.

Ha viszont te pedáns rendet csinálsz és tartasz, ő pedig ezt nem értékeli, akkor érthető a kirohanás.

Vacsora után el lehet mosogatni a 2 tányért meg 3 edényt, az nem sok idő. Míg egyikőtök fürdik, másikótok megcsinálja. Mindjárt kevesebb másnak.

2022. febr. 26. 08:32
 26/31 A kérdező kommentje:

de az én cuccaimon kívül is takarítók, mert van mit csinálni

Igen elől van a hajvasalom a fésum a smink cuccom,de erre van egy külön sminkes asztalom ahol tartom ezeket

Néha előfordul,hogy a fürdőben marad a fésű vagy pár db eset,de amit hazaérek elpakolom a saját cuccaim és visszatértem az asztalomra

Utána megágyazok, összeszedem az összes poharat tányért amit behozott a hálóba a párom

Osszehajtom a ruháit, felporszivozok

Nappaliba is port törlok és porszívozok a kutya játékait össze szedem,ott is pár pohár tányér...

Tele a mosogató tiszta és koszos cuccukkal

Azt is eltenni

Mosogatni

Egy csomó kommentel előtte írtam,hogy van kutyám

2022. febr. 26. 08:59
 27/31 A kérdező kommentje:

Szegény bőrbetegség

Hullik a szőre,meg szerintem valami korpa féle lehet,de olyan full korpás a padló

Persze kell minden nap

2022. febr. 26. 09:00
 28/31 A kérdező kommentje:
Dr sine Nikolettát ajánlották hozzá fogunk elmenni
2022. febr. 26. 09:00
 29/31 anonim ***** válasza:
24%
Nem ez az érték nekik, hanem a nagy csöcs és segg.
2022. febr. 26. 12:51
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
A gondolkodásotok le van maradva egy évszázaddal, kérdező. Én ezen aggódnék inkább, nem azon, hogy a szűrőre ragadt egy kis brokkolikrém.
2022. febr. 26. 13:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!