Férfiak ezek alapdolog vagy tulajdonság és érték egy nőben?
figyelmes,mindig megkérdezi a másiktól,hogy mit szeretne,minek örülne,mit szeretne csinálni, gondoskodó, házis szeret főzni
minden nap takarít,tény és való picit rumlis a nő,de elrakja délután a cuccait,rendbe rakja a lakást,elől marad pár dolgot ami minden nap használva van,de 85% tiszta friss illatú lakásban ér haza a férfi
Szerintetek érték ez egy nőben
Vagy alap,hogy megcsinálja
Vannak emberek, akik tulon tul ragaszkodnak a partnereikhez. Vagy felnek az egyedullettol, ezert mindenben a partner kegyeit keresik.
Felhoztad mar ezt szoba neki? Tudja, h elegedetlenkedsz?
Igen kértem
Meg is jegyeztem neki,hogy régen sokkal többet segített,hogy most miért nem tudd...
Válasza későn ér haza és fáradt és ő előbb pihenne és utána állna neki takarítani,de majd jobban odafigyel és többet segít ... Hát kíváncsi leszek
Én meg olyan vagyok, hogy én meg munka után egyből nekiállok,mert később ha előbb pihennék már nem lenne kedvem
de legalább megbeszéli a dolgokat, kíváncsi leszek,hogy valóban tartja magát.
Vannak amugy allataitok? Vagy miert kell minden nap porszivozni meg felmosni?
Ha nincsenek, azeket eleg lehet egy 7en egyszer is megcsinalni, ha nem jartok be cipovel. Te pedig igyekezzel nem szethagyni mindent, s akkor kevesebbet kell majd delutan pakolaszni. Hiszen egy mozdulat lerakni vmit valahova, vagy visszatenni a helyere is.
Nincs nagy gond nalatok, beszelgessetek sokat.
Amúgy, ha jól értem, akkor tulajdonképpen délután azért pakolászgatsz, mert te korábban szana-szét dobáltál mindent. Akkor az nyilván nem értéknek számít, hanem alapnak. Magad után ganajozol. Akkor ne várd el tőle, h extra hálás legyen.
Ha viszont te pedáns rendet csinálsz és tartasz, ő pedig ezt nem értékeli, akkor érthető a kirohanás.
Vacsora után el lehet mosogatni a 2 tányért meg 3 edényt, az nem sok idő. Míg egyikőtök fürdik, másikótok megcsinálja. Mindjárt kevesebb másnak.
de az én cuccaimon kívül is takarítók, mert van mit csinálni
Igen elől van a hajvasalom a fésum a smink cuccom,de erre van egy külön sminkes asztalom ahol tartom ezeket
Néha előfordul,hogy a fürdőben marad a fésű vagy pár db eset,de amit hazaérek elpakolom a saját cuccaim és visszatértem az asztalomra
Utána megágyazok, összeszedem az összes poharat tányért amit behozott a hálóba a párom
Osszehajtom a ruháit, felporszivozok
Nappaliba is port törlok és porszívozok a kutya játékait össze szedem,ott is pár pohár tányér...
Tele a mosogató tiszta és koszos cuccukkal
Azt is eltenni
Mosogatni
Egy csomó kommentel előtte írtam,hogy van kutyám
Szegény bőrbetegség
Hullik a szőre,meg szerintem valami korpa féle lehet,de olyan full korpás a padló
Persze kell minden nap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!