Férfiak ezek alapdolog vagy tulajdonság és érték egy nőben?
figyelmes,mindig megkérdezi a másiktól,hogy mit szeretne,minek örülne,mit szeretne csinálni, gondoskodó, házis szeret főzni
minden nap takarít,tény és való picit rumlis a nő,de elrakja délután a cuccait,rendbe rakja a lakást,elől marad pár dolgot ami minden nap használva van,de 85% tiszta friss illatú lakásban ér haza a férfi
Szerintetek érték ez egy nőben
Vagy alap,hogy megcsinálja
Minden nap tiszta lakás várja haza, mint mondtam pár dolog elől van,de ha bárki idegen bekopogna én semmi miatt nem szégyenkezznék.
Ha épp nem főzök,de ha hazaér megkérdezem,hogy mit enne,mert akkor rendelek olyat amit enne
Minden nap kicsinositom magam
Az utóbbi időben azt vettem észre,hogy a párom nagyon kritikus lett velem szemben
Hiába csinálok meg X dolgot mindig talál olyat amibe beletudd kötni
És nem tudom miért csinálja ezt, hogy hazaér,kimegy a konyhába aztán elkezd morgolodni,hogy ez meg ez nem a helyén van.... A szűrőt el kéne mosni,mert beleszárat a brokkoli krém..
Azt már figyelembe se veszi,hogy én reggel 4.40 kelek
5kor el kell induljak,hogy 5.40 beérjek a munkahelyre
5.40-14 dolgozok
Elmegyek vásárolni
Leviszem a kutyát
Főzök ami nem 10 perc
Elmosogatok, felporszivozok felmosok aztán már mégisjott a párom.
miért nem lehet értékelni a másik munkáját
Én úgy gondolom,hogy ez érték,de szerinte ez alap dolog,hogy az ember megcsinálja....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!