Melyik nemből lehet több önbizalomhiányos?
Elnézést ezt nem írtam. Nem arányosan.
Tehát melyik nemből van több önbizalomhiányos NEM arányosan?
Értem.
Szerintetek mitől lehetnek önbizomhiányosok a fiúk / férfiak vagy a lányok/ nők?
Ez már egy új kérdés!
De pl egy férfi tudatában van annak,hogy HA nem egyensúlyozza,kompenzálja a hibáját,akkor kutyának se kell.
Ha van valami hibája,mit tudom én. Vagy valami hátrány,hiány...
A nő meg tudja,hogy akkor is szeretni fogja egy férfi,ha kicsi a melle.
Ő neki a top 10-ből kell 1.
Ő ezt keresi.
A férfi neki csak a következő,majd lecseréli.
Esetleg megszánja a testével,mert a macsó lelépett,otthagyta egy gyerekkel.
Ebben az esetben kell egy kevésbé macsó,aki legalább támogatja.
Így van az,hogy kialakul egy csúnya férfi,szép nő kapcsolat.
A férfinak kell sokat keresnie,sokkal több kötelesség nehezedik rá,könnyű őt egy gyerekkel csapdába ejteni,ha a nő magához akarja láncolni.
A nők meg sírnak,hogy így a pénz,meg úgy,miközben csak a férfiak 1%-a keresi a legtöbbet.
Nekik nem is kell a 99-ből,csak ha nincs más.
A férfi pedig igyekszik teljesíteni,sokkal könnyebben veszti el a hitét a sikerben,mert qrva nehéz meghosszabbítani a farkad,qrva nehéz 20 év tapasztalatot összeszedni 10 perc alatt,hogy jobb fizetést kapj,marha nehéz mindent teljesíteni anélkül,hogy ne hívjanak lusta dögnek,stb.
A nők azért önbizalomhiányosak,mert túl sok magazint néznek,amikben az anorexia,tehát egy beteség promotálva van,egészségesnek van feltüntetve.
Illetve ők is a szép gazdag nagyfaxú hercegnek sminkelik magukat,stresszes nekik is az élet.
Azért annak a férfinek meg kell felelni,mert ő is lecserélhet,ha éppen nem volt mód a csapdára.(gyerek,közösen vett dolgok válás stb stb stb)
Legalább annyi van férfiből,ha nem több.
A megjátszott mentális játékokat,és kamu mentális betegségeket(depi például) is beleszámolva még mindig legalább ugyanannyi,ha nem több.
8: ezt tuti férfi írta 😁 persze, csak a férfiak problémája lehet igazi.
Ha így lenne, akkor a nők nem problémáznának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!