Ha egy lány képküldés előtt azt mondja, hogy "tudom, hogy csúnya vagyok" az önbizalomhiányra utal?
Több lány esetében láttam már ilyen megjegyzéseket., illetve, hogy "úgysem kellek senkinek" "nem nézek jól ki, úgysem jönnék be neked", illetve ehhez hasonlók.
Ezeket miért mondják/írják?
Beszéltem nagyszájú lányokkal is, tőlük soha nem hallottam ilyeneket.
"Ezzel próbál bókokat kicsikarni a másikból ... szánalmas viselkedés."
De sokszor nem is tudatosan csinálják. Tényleg elhiszik magukról, hogy rondák. Pont az önbizalomhiány miatt.
Aki direkt csinálja, hogy bókokat csikarjon ki, na az tényleg szánalmas.
általában önbizalom hiány igen, de nem véletlen
van akit tényleg csúnya, de így sem lehetetlen, hogy párt találjon
Mert ha logikusan nézed akkor ha ezt írja eleve van benned egy gát, hogy ne írd azt, hogy "igen nagyon csúnya vagy" hanem azt fogod írni, hogy jajj dehogyis hát szép vagy.
Tudják ezt ők is nagyon jól, egyébként én is ezt csináltam még régen csak én a testemmel, hogy "tudom, hogy kövér vagyok" és mikor mondták, hogy nem igaz vékony vagy stb az jól esett ideig óráig de egyébként ez fejben dől el és szerezni kell egy kis önbizalmat rögtön nem fog érdekelni, hogy ki tart csúnyának vagy kövérnek 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!