Ha egy lány képküldés előtt azt mondja, hogy "tudom, hogy csúnya vagyok" az önbizalomhiányra utal?
Figyelt kérdés
Több lány esetében láttam már ilyen megjegyzéseket., illetve, hogy "úgysem kellek senkinek" "nem nézek jól ki, úgysem jönnék be neked", illetve ehhez hasonlók.
Ezeket miért mondják/írják?
Beszéltem nagyszájú lányokkal is, tőlük soha nem hallottam ilyeneket.
2022. febr. 6. 19:39
11/12 anonim válasza:
Az angolban erre használják a "pick me girl" kifejezést :D Rettenet gáz, tipikus játszmázós éretlen tinipitcha viselkedés.
12/12 anonim válasza:
Aki játszmázik, az direkt csinálja, nem? Viszont egy csomó tini valóban elhiszi magáról, hogy csúnya, kövér, stb., mert még (vagy inkább átmenetileg) nem látja jól, mert túlságosan csak saját magával van elfoglalva. Attól jön rendbe (igen, fejben), hogy egyre inkább felnő, mert ettől egyre inkább nyílik a látóköre, megtanul viszonyítani, és egyre inkább látja és belátja, hogy nagyon sok szempontból nincs vele semmi gond, ő is csak egy a sok közül. De amíg tini, nem tehet róla, hogy olyan (fejben), amilyen. Abban az életszakaszban ez nem játszmázás. (De nem is kell miatta mindjárt minden tinit pszichológushoz irányítani...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!