Férfiak ezek alapdolog vagy tulajdonság és érték egy nőben?
figyelmes,mindig megkérdezi a másiktól,hogy mit szeretne,minek örülne,mit szeretne csinálni, gondoskodó, házis szeret főzni
minden nap takarít,tény és való picit rumlis a nő,de elrakja délután a cuccait,rendbe rakja a lakást,elől marad pár dolgot ami minden nap használva van,de 85% tiszta friss illatú lakásban ér haza a férfi
Szerintetek érték ez egy nőben
Vagy alap,hogy megcsinálja
Itt a kapcsolattal vannak a legnagyobb problemak...
S az, h meg mindig azt keresed, h te jol csinalsz-e mindent es mit thetnel meg... A leiras alapjan teljesen kiszolgalod a parod, megis kotekedik.
Le kellene ulnotok beszelgetni, h miert viselkedik igy. Mas lesz a hatterben, nem a kupleraj.
Regota egyutt vagytok? O segit vmit a hazimunkaban? O mennyit dolgozik?
Azt mondja,hogy szerinte kapkodok, tény és való sokszor sietek mindennel,hogy kész legyek amire hazaér
Én 14.40 érek haza, ő 15.40kor
Egy órám van rendben tenni a hálót nappalis, porszívozni, főzni, mosogatni, felmosni
Van,hogy még a mosogatóban ott van pár dolog,de a 90% elmondtam annak amit használtam
Azt mondja,hogy feszült volt és fáradt a meló után és csak pihenni akar,de azért volt energiája morogni....
Igazából nem sokat csinál, leviszi este a kutyát
elpakolja a száraz edényeket aztán ennyi...
4 éve vagyunk együtt
2 éve költözünk össze,az elején rendesen kivette a részét a házimunkában, mostanában..nem tudom mi lelte
S ha nem tudsz rendet tenni az alatt az egy ora alatt, akkor mi tortenik?
Feltetelezem, h kettotok utan takaritasz munka utan...
Egyenloen kellene elosztani a munkat.
Egyenlore tenyleg ugy nez ki, h cseled vagy. Nem vagy kicsit kapcsolatfuggo?
Az elején szépen felvolt osztva minden kettőnk között
Beraktam a mosást, ő teregetett
Ő vásárolni ment, én főztem és elpakoltam, ő elmosogatott
Egyenlore tenyleg ugy nez ki, h cseled vagy.
*egyelore lenne, bocsi, meg koran van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!