Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elhiszed, hogy fontos és...

Elhiszed, hogy fontos és értékes ember vagy? 🙂

Figyelt kérdés

Egyedi és megismételhetetlen vagy! Nélküled kevesebb lenne a világ és az univerzum. Ha bármikor is önbántó, önmarcangoló gondolataid támadnának, akkor olvasd el ezt a kérdést.

Ne higgy a becsmérlőknek és a sértegetőidnek! Fontos része vagy az univerzumnak, fontos alkotóeleme vagy a nagy egységnek. Megismételhetetlen vagy, belőled nincs még egy. Élj boldogságban és szeretetben! 😊🌞

2022. febr. 25. 19:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem hittem el igazán, mert nem érdeklek senkit, meg nincs rajtam semmi vonzó. De mióta egy szerencsétlen napon belefutottam Panni social-jeibe, azóta tényleg úgy érzem néha, hogy lehet jobb lett volna meg se születnem.
2022. febr. 26. 00:28
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Meghalnék,az ég világon nem hiányoznék senkinek,a temetőbe se járna ki hozzám senki.

Csak ennyire vagyok értékes.:)

2022. febr. 26. 01:21
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, igazából semmi jó nincs az életemben.
2022. febr. 26. 02:41
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Alapjáraton nagyon nem érzem ezt, de néha azért mégis megkérdőjelezem, mint például, amikor egy ismerősöm kutyája kitörő örömmel üdvözöl (külön figyelmet szentelve rám), vagy épp, amikor egy barátom mosolyogva vár.
2022. febr. 26. 14:43
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
8 milliárdan vagyunk. Családunknak, barátainknak számítunk, de senki másnak nem és senki másnak nem vagyunk értékesek!
2022. febr. 26. 15:21
 16/16 anonim válasza:
100%
Nem. Viszont jó ilyen kiírást találni itt.😃
2022. márc. 16. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!